SON DAKİKA
SON DEPREMLER

69 Okul İçin 5.6 Milyon YTL

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 69 okulun onarım ve yapımı için toplam 5 milyon 693 bin YTL tutarında ödenek İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verildi.

Malatya İl Genel Meclisi, Mayıs 2006 dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Özel İdare Salonu'nda Meclis Başkanı Bekir Çelik'in başkanlığında yapılan toplantıda, Malatya merkez ve ilçelerde toplam 69 okulun 2006 yılı içerisinde onarım ve yapımının gerçekleştirilmesi için 5 milyon 693 bin YTL tutarındaki ödenek Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kullanımına sunuldu.

İl Genel Meclisi toplantısında Ulusal Eğitime Destek Kampanyası kapsamında Akçadağ, Doğanşehir, Kale, Kulunçak, Pütürge ve Yazıhan İlçeleri'nde açılan okuma-yazma kurslarında görev yapan usta öğreticilerin 14 bin YTL tutarındaki ek ders ücretlerinin ödenmesi de kabul edildi.

Bu arada, Malatya İl Özel İdare Müdürlüğü'nün 2005 malı yılı kesin hesabı ise 58 milyon YTL olarak kabul edildi. Kesin hesabın 34 milyon YTL'sinin cari ödemeler, 14 milyon YTL'sinin yatırım ödenekleri ve 9 milyon YTL'sinin ise transfer ödemeleri olduğu aktarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız