SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6'da 6 İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Bülent Tüfenkçi, seçim gezilerini sürdürüyor.

Tüfenkçi'nin çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, genel seçimde Malatya'dan altı milletvekili çıkarmak istediklerini söyledi.

Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesine bağlı Alişar Mahallesini ziyaret etti. Alişar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Tüfenkci, mahallede kurulan spor okulu kapsamında sporcuların yaptıkları gösteri izledi.

Bülent Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye açısından büyük önem taşıdığını kaydederek, "Genel seçime yeniden iktidar olma seçimi olarak bakmamak lazım. 30 Mart ve 10 Ağustos'ta yapılan seçimlerde milletimiz hem sandığa hem de kendi iradesine sahip çıktı. Ama 7 Haziran'da yapılacak olan seçim, yeni bir anayasayı yapma adına büyük önem taşıyor" dedi.

Malatya'da iyi bir listeyle altıda altıyı yakalamak istediklerini dile getiren Tüfenkci, AK Parti teşkilatlarının yoğun bir mesai harcadığını belirtti. 

"Türkiye'de büyük değişimler yaşandı"

Türkiye'de büyük değişim yaşandığına dikkat çeken Tüfenkci, şunları söyledi: "Genel seçimi, AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Türkiye’nin değişimine, dönüşümüne, gelişimine; yeni bir anayasayla zemin hazırlayacak tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Sadece tek başına iktidar olmanın yetmeyeceğine inanıyoruz. Onun için anayasayı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidara gelmek istiyoruz. Bunun içinde her zaman olduğu gibi yük, teşkilatlarımızın omzunda."

"İstikrarın sürmesi en büyük arzumuz"

Tüfenkci, Türkiye’de her alanda istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin daha ileriye gitmesi adına çalıştıklarını ifade ederek, "Biz daha sağlıklı bir nesil yetiştirme adına, uyuşturucuya, alkole ’dur’ demek için, milli gelirin artması için, ihracatımızı artırmak için, tarımda daha fazla üretim yapmak için, yakaladığımız fırsatları değerlendirmek için yürüyoruz. Bunun için her beraber çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız