SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6'da 6 Yaparsak.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:23:42
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Konya Anadolu Selçukluspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanı izlemeye gelen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, gazetecilere açıklamada bulundu. Mumcu, Konya Anadolu Selçukluspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, "Fahri Tatan’ın dışında genel bir sıkıntımız bulunmuyor. Bu maçta Koray Şanlı’da kart cezalısı durumunda. Onun dışında eksik oyuncumuz yok. İyi motive olmamız gereken bir karşılaşma. Futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni sahaya yansıtacaklarından şüphem yok. Kalan 6 haftada her maç birbirinden önemli maçlar. Konya Anadolu Şelçukluspor takımının da şiddetle puana ihtiyacı var. 3 puan için mücadele edip rahatlamak isteyeceklerdir. İddiamızı sürdürebilmek için ne yapıp edip almamız gereken bir karşılaşma. İnşallah bizim adımıza iyi geçer" dedi.

"6'DA 6 YAPARSAK, GÜLEN TARAF BİZ OLURUZ"

Ligde kalan 6 haftada her an her şeyin olabileceğini dile getiren Başkan Mumcu, "Konya Anadolu Selçukluspor maçının ardından Hatayspor’u evimizde ağırlayacağız. Hatayspor ve Giresunspor ile maç yapacak olmamız bir açıdan bizim için bir avantaj olacak. Aradaki puan farkına baktığımızda 6 hafta futbolda, 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Hatayspor’un veya Giresunspor’un puan kaybedeceği haftalar olur. O acıdan 6’da 6 yaparsak gülen taraf biz oluruz. Ama tabi bunlar temenni. Dualarımız bu yönde. Futbol sonuçta 3 neticeli bir oyun. Konya Anadolu Selçukluspor hem içeride hem dışarıda yaptıkları maçlara bakılırsa, 13. sırada bulunuyor. İçeride 3 galibiyeti, 8 beraberliği ve 3 mağlubiyeti var. Dışarıda 4 galibiyeti, 1 beraberliği ve 9 mağlubiyeti var. Dışarıda daha çok galip gelmiş bir takım. Her şeye rağmen zor bir maç olacak. Konya’da bulunan hemşirelerimizi de maçta görmek istiyoruz. Konya’da takımımızın yanında bulunurlarsa mutlu oluruz. Malatya’dan birkaç otobüs taraftarlarımız maça gidecekler. Son haftalara ve zor haftalara girdik. Her şeye hazırlıklıyım onu da söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Mumcu, zirve yarışını son haftaya kadar kovalayacaklarını kaydederek, "Sezonun tamamında özellikle ligin ikinci yarısında almamız gereken ve alamadığımız en az 20 puanımız var. Çok üzücü bir durum bu. Tabi şanssızlıklarla ve talihsizliklerle dolu bir sezonu yine yaşadık maalesef. Yeni Malatyaspor oynadığı futbol olarak bulunduğu yer bize ve camiamıza yakışmadı. Bundan da üzüntülüyüz. Ama kalan son 6 haftada sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız