SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6'ncı Fuar İçin Hazırlık

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:20:09
6'ncı Fuar İçin Hazırlık
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı hazırlıkları başladı. 
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, ilk olarak il dışı ziyaretlerine başlandığını kaydederek, "Fuar koordinatörlerimiz bu yıl bölgede bulunan otuza yakın ili gezerek fuar hakkında bilgilendirme yapacaklar. Ziyaret kapsamında ilk olarak Elazığ ilimiz ziyaret edildi" dedi. 
 
Fuarların ve buna benzer organizasyonların üretici, tüketici ve teknolojiyi bir araya getirdiğini dile getiren Nalçacı, "Bir şehrin gelişmişliğinin ölçüsü, adından söz ettirmektir. Şirketimiz sosyal ve kültürel alanlarda çeşitli etkinlikler yaparak, bulunduğu ili en iyi şekilde tanıtmaya çalışmaktadır. İlk etapta yerel anlamda çalışmalarına devam eden KÜLTÜR A.Ş., yakın zamanda ulusal çapta organizasyonlar yaparak, üreticiler, tüketiciler ve teknolojiyi buluşturarak köprü görevini yapmaya devam etmektedir. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'nin 2012 yılı programında yer alan 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın düzenlenmesi, bölgemiz ile ilimiz çiftçilerinin yeni teknolojilerle tanışmasına ve aynı zamanda üreticilerin ürünlerini gerek yurt içine gerekse yurtdışına pazarlamada yeni olanaklar sağlamasından dolayı bir kat daha önemi artmaktadır" şeklinde konuştu. 
 
Nalçacı, 5. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın katılımcı firma ve ziyaretçi açısından olumlu geçtiğini belirterek, son yıllarda tarıma yönelik olumlu gelişmelerin yaşandığının altını çizdi. Nalçacı, "Doğu bölgelerinde, Tarım, sanayi ve hayvancılık son zamanlarda büyük bir ilerleme kaydetmektedir. Bölgede bulunan Adana, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kilis, Mardin, Muş, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'ın öz kaynaklarını değerlendirebilmeleri için 05 - 08 Nisan 2012 tarihleri arasında Malatya Mişmiş Park Fuar Alanı'nda yapılacak olan Tarım Fuarı çok önemlidir. Daha önce Malatya ile sınırlı olan Tarım Fuarı'na, bir önceki fuarda Doğu ve Güneydoğu illeri dahil edilmiştir. Katılımcı firma ve il dışı ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, özellikle katılımcı firmalar memnun ayrılmıştı. Şirketimiz 2012 yılı programlarının çalışmalarına aylar öncesinde başlayarak daha iyi bir organizasyon planlamaktadır' dedi. 
 
6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili stant satışları hakkında da bilgiler veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Geçtiğimiz yıl fuara yoğun ilgi vardı. Katılmak isteyen birçok firma, yer sıkıntısından dolayı fuara katılamadı. Biz de bu fuarımızda stant satış alanını yüzde 21 oranında büyüttük. Şuan itibarı ile stant satışlarının yüzde 65'ini tamamlamış durumdayız. Satılan stantların yüzde 56'sı il içi, yüzde 44'ü il dışı firmalarıdır. Katılmak isteyen firmaların şimdiden şirketimize başvurarak yerlerini ayırtmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Malatya ve bölgede bulunan iller için çok önemli olan bu fuarın halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm halkımızı bu fuara davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız