SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6'ncı Maçlarını da Yenilgisiz Geçtiler

0
Güncellendi - 2016-10-04 01:03:14
6'ncı Maçlarını da Yenilgisiz Geçtiler
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor U21 takımı namağlup liderliğini sürdürüyor.

U21 Ligi’nde 6 hafta geride kaldı. Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1’de beraberlik alarak 16 puan toplayan Yeni Malatyaspor U21 takımı, namağlup liderliğini devam ettirdi.

Ligin altıncı haftasında sahasında Balıkesirspor U21 takımını konuk eden Yeni Malatyaspor U21 takımı, rakibini 2-1 yendi ve puanını 16’ya çıkarttı. Sarı kırmızılılar, geride kalan altı hafta sonunda rakip ağlara 8 gol bırakırken, kalesinde ise 2 gol gördü.

Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 7’nci haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

ymsu211

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Sitenizde U21 puan durumunu ve haftanın maç programını görmek istiyoruz. Ayrıca altyapılarda önemli olan skor veya şampiyonluk değildir. Bu kadrodan bir iki isim as takımda yer almadıktan sonra bu sonuçların anlamı kalmaz. Önemli olan altyapıdan çıkan oyuncunun as takımda yer almasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Akgün (7 yıl önce)
    Başta Murat Uçkun Hocamiz olmak üzere hepinizin ellerine ayaklariniza saglik gururlandiriyosunuz bizi basariniz daim olsun gelecegin kaplanlari.
    0
    0
    Yanıtla