SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7.7.2017 Nikah Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2017-07-08 01:44:41
7.7.2017 Nikah Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

7.7.2017 tarihini unutulmaz kılmak isteyen çiftler nikah salonlarına koştu. Malatya’da bu özel tarihte 51 çift nikah memuruna ‘evet’ dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü Nikah Memuru Alattin İnce, normal günde ortalama 15 ila 25 nikah kıyarken, bugün 51 nikah kıydıklarını söyledi.

İnce, Çiftlerin 7.7.2017 tarihini unutulmaz kılmak için aylar öncesinden bu tarihe randevu aldıklarını ifade ederek, "Bu tarihin akılda kalıcı olması nedeniyle aylar öncesinden bugüne nikah aldıranlar oldu. Normal bir günde 15 ila 15 nikah kıyarken bugün 51 nikah kıydık. Özellikle evlilik yıl dönümlerinde bu tarihin çiftler arasında daha hatırlanır olması nikah tarihlerinin bugüne alınmasına neden oldu. Bugüne özel olarak sorularımız oluyor. Çiftlerimize Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

Nikahını kıydırmak için 7.7.2017 tarihini seçen Gamze Yılmaz, Doğancan Ilgar çifti ise mutluluklarını paylaşarak, beraberliklerini ölümsüz kılmak için nikah tarihlerini bugüne aldıklarını söylediler.

Ömürlük imzayı attıktan sonra bir açıklama yapan Doğancan Ilgar, “Sevdiğim kadınla evlendim. Çok mutluyum. Tabi aylar öncesinden bu tarihe randevu almıştık. Allah’a şükür nikahımız kıyıldı. Çok heyecanlıyım, ne söyleyeceğimi inanın bilmiyorum” dedi.

Eşi Doğancan Ilgar’dan sonra konuşan Gamze Yılmaz da büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “İnanın çok mutluyum. Hayat arkadaşımla yollarımızı birleştirdik. Bugüne kısmet oldu. Bu tarihi sanırım kimse unutmayacak” ifadelerini kullandı.

BATTALGAZİ’DE

Battalgazi ilçesinde dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 07.07.2017 tarihinde nikâh masasına oturdu. Nikâh masasına oturan 15 çift,  kıyılan nikah sonrası mutluluğa ilk adımlarını attılar.

Battalgazi Belediyesi'ne müracaat eden 15 çift, özel tarih olan 07.07.2017’de nikâh masasına oturarak, şahitler huzurunda attıkları imza ile hayatlarını birleştirdiler. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, düzenlenen tören sonrası evlilik tarihine 07.07.2017 yazdırdılar. Kimi çiftler özel günlerde evlenmenin şans getireceğine inanırken, kimisi de 07.07.2017 tarihinin unutulmayacak olmasından dolayı nikâhlarını bu özel günde kıydırmak istediklerini dile getirdiler.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Birimi Nikâh Memuru Birgül Parçikanlı, 07.07.2017 tarihinde nikâh kıymak için Battalgazi ilçesinde 15 çiftin başvuruda bulunduğunu belirterek, “Bugüne özel yoğunluk var. Bugüne özel talepler oldu. Bizlerde hazırlığımızı yaptık. 07.07.2017 tarihi itibariyle 15 tane yapacağımız nikâhlarımız var. Bu çiftlerimizin nikâhları ilk oldu. Sabah 09.00 itibariyle nikâhlarını kıydık. Aliye Banu Çetin ve Fuat Bayduz’un nikâhlarını ilk olarak kıydık. Kervansaray oda nikâhı olarak hem binamızda, hem de burada nikâh akitlerini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar. Nikâhları gibi umarım hayatları hep böyle özel olur. Tüm ömürlerini en mutlu oldukları bugün gibi geçirmelerini temenni ediyorum. Temennim tüm çiftlerimizin mutlu olması” diyerek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın nikâhları kıyılan çiftlere mutluluklar dilediğini ifade etti.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa44 (6 yıl önce)
    erkek nikah memuru pazarda satış yapıyormuş gibi bir ses tonu ile nikah kıyıyor. Şunu bi eğitin kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla