SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Bin 070 Projeden 189'una Onay

0
Güncellendi - 2016-06-28 19:51:51
7 Bin 070 Projeden 189'una Onay
A- A+ PAYLAŞ

  • Tarım İl Müdürü Selvi, projelerine 30'ar bin TL destek verilen genç çiftçileri açıkladı. İŞTE LİSTE...  

Tarım İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamı'nda Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında Malatya'da başvuruda bulunanlardan 189'unun projelerinin kabul edildiğini bildirdi ve listeyi açıkladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

"5 Nisan 2016 tarih ve 29675 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ(Tebliğ No:2016/16) çerçevesinde İlimizde toplam 7070 adet proje başvurusu alınmış olup Genç Çiftçi Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 189 proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Hak kazananların listesi 27 Haziran – 01 Temmuz 2016 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüz http://malatya.tarim.gov.tr/ sayfasında ve İl Müdürlüğümüz ile İlçe Müdürlüklerimizin ilan panolarında ilan edilecektir. Hak sahipleri ile 11 Temmuz – 15 Temmuz tarihleri arasında yatırımını gerçekleştirecekleri İlçedeki İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile  hibe sözleşmesi imzalanacaktır. Yatırımcılar hibe sözleşmesinde belirtilen proje uygulama süresi içerisinde satın alımlarını gerçekleştireceklerdir. Bu proje için ilimize tahsis edilen proje bütçesi 5.670.000,00 TL’dir. Yatırımcı bazında proje bütçesinin 30.000,00 TL’ye kadar olan miktarının tamamı hibe şeklinde karşılanacaktır. "

Müdürlük, ayrıca 187 çiftçinin projesinin de "yedek" listede yeraldığını duyurdu.

Bülten- malatyahaber.com

GENÇ ÇİFTÇİ PROJELERİ DESTEKLENEN VE 30'AR BİN TL HİBE DESTEĞİ ALACAKLARIN LİSTESİ..

t1t2t3t4t5t6t7t8t9t91t92t93t94t95t96t97

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız