SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Futbolcunun Sözleşmesi Bitti

A- A+ PAYLAŞ

Bir zamanların efsane takımı Malatyaspor, Bank Asya 1. Lig'den TFF 2.Lig'e düşerken, bu kez de yönetimsiz kalmamak için kongre hazırlığında. Bu arada, takımdaki 16 futbolcunun sözleşmesinin devam ettiği, 7'sinin sözleşmesinin ise sona erdiği bildirildi.

2. LİG ÜZÜNTÜSÜ..
1984 yılında namağlup şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan ve daha sonra 2000 yılında Turkcell Süper Lig'e yükselip 5 yıl mücadele veren ve bu sürede UEFA Kupası'nda mücadele eden Malatyaspor, 2008-2009 sezonu sonunda da TFF 2. Lig'e düşerek taraftarlarını kahretti. Bu sezon oynadığı 34 maçta 8 galibiyet, 5 berberlik ve 21 mağlubiyet alarak, 32 gol atıp filesinde 63 gol görerek ligi 29 puanla son sırada tamamlayan Sarı-kırmızılı takım, çalkantılı bir dönemden sonra Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşmenin
üzüntüsünü yaşıyor.

16 Mayıs Cumartesi günü İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenecek olan kongrede daha önce aday olacağını açıklayan Kulüp 2. Başkanı Orhan Kaya, gerekli desteği bulumadığı gerekçesiyle aday olmaktan vazgeçtiğini bildirirken, Malatyalı işadamı Hanifi Selimoğlu, dün yaptığı basın toplantısında kongrede aday olacağını açıklamıştı. Cumartesi günü yeni bir yönetime kavuşması beklenen Malatyaspor'un 2009-2010 sezonunda TFF 2. Lig'de başarı gösterip, tekrar Bank Asya 1. Lig'e çıkması hedefleniyor.

FUTBOLCULARIN DURUMU..
Öte yandan TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da 16 futbolcunun mukavelesi devam ederken, 7 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat, "Takımda, Turgay Koyuncu, Güngör Tuğcu, Eren Özen, Emrah Tuncel, Olcaytu Ergen, Güven Gürsoy, Mustafa Aslan, Mert Güneş, Mehmet Yoldaş, Ali Şimşek, Volkan Aydın, İlhan Var, Serkan Turhan, Tuncay Selçuk, Buğra Dinler ve Önder Biçer'in mukaveleleri devam ediyor. Mustafa Sert, Mahmut Acar, Alper Akıcı, Celil Sağır, Selim Akbulut, Taylan Aydoğan ve Ergun Cengiz'in mukaveleleri ise sona erdi" dedi.

Futbolcuların izinli olduklarını ve kongre sonrasında görüşeceklerini ifade eden Fırat, "Turgay Koyuncu, Eren Özen ve Güngör Tuğcu alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvururlarsa serbest kalabilirler. Eğer bu futbolcuların alacakları ödenirse Malatyaspor'un futbolcusu olarak devam edecekler" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız