SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Günde 1 Beden İncelmek Mümkün.!

A- A+ PAYLAŞ

Bugün ilkbahar diyetinin son günü. Diyeti bir hafta doğru şekilde uygulayanlar bugün tartıda en az 3 kilo verdiklerini görecekler. Eğer 7 kilo daha vermeyi hedefliyorsanız diyete 15 gün devam edebilirsiniz.

Diyetin son günü ve bu sabah duş sonrasında tartılıp en az 3 kilo verdiğinizi rahatlıkla göreceksiniz. Diyetinizin son gününe kahvaltı ile başlamalısınız. Sonrasında en az 60 dakika açık havada tempolu yürüyüş. Bugün itibarı ile kazandığınız düzenli yeme alışkanlığını bozmadan sağlıklı beslenmeye devam ettiğinizde farkında olmadan ve zorlanmadan kilo vermeye devam edebileceksiniz.

Star gazetesinde yer alan habere göre, tabağa konulan yemeği bitirmekle zorunlu olduğunuz fikrinden uzaklaşmalı. Size yapılan ikramları geri çevirmeyi kabalık saymayın. Unutmayın fazla yemek yeme israflık olup ileride bel veya basen bölgesinde kalıcı olarak birikebilir. Bu yiyeceklerle halsiz düşerim, nasıl az yemek yiyebilirim ki? gibi bahanelere son verin. Güveniniz az yemek yiyip kilo verdiğinizi görünce yerine gelecek, yediğiniz miktarlarla doymayı öğreneceksiniz. Günde en az 6 su bardağı su için. Diyet kolayı 1 kutu, sodayı 1 şişe, kahveyi 2 fincandan fazla tüketmeyin. Bitkisel çayları günde 5 fincandan fazla tüketmemeye özen gösterin.

Öğle mönüsünü sağlıklı seçin

Kahvaltı: 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 adet hindi sosis veya normal sucuk 1 dilim fıstıklı tahin helvası veya 1 tatlı kaşığı çikolata ezmesi 1 kase mevsime uygun meyveler ile hazırlanmış meyve salatası bol domates salatalık

Ara: 2 adet galeta

Öğle: 1 tost 1 su bardağı ayran

İkindi: 2 galeta 1 orta boy taze meyve

Akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlı kabak yemeği 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği az yağlı salata

Ara: 1 su bardağı az yağlı tercih edilen süt ve 4 adet tercih edilen kuru meyve

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız