SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7 Haziran Milat Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:47
A- A+ PAYLAŞ

MHP Yeşiltepe'de seçim bürosu açtı. Bu arada, MHP'li adaylar Malatya Tanıtım Platformu toplantısına da katıldılar.

Açılışa ve toplantıya ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe’de seçim bürosunu coşkuyla açtı.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, Yeşiltepe’de seçim bürosu açtı. Seçim bürosu açılışına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, Yeşiltepeliler Dernek Başkanı, Yeşiltepeli mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosunun açılış konuşmasını yapan MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, büyük bir coşkuyla seçim bürosun açılışını gerçekleştirmekten gururlandıklarını belirterek, bu coşkunun Milliyetçi Hareket iktidarı coşkusu olduğunu kaydetti. 

YEŞİLTEPELİLER, MİLLİYETÇİ HAREKET İKTİDARINA DESTEK VERECEKLERDİR

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşiltepe seçim bürosunun 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket iktidarına giden yolda hizmet vereceğini belirterek, Cenabı Allah’ın izniyle 8 Haziran’da zaferle çıkmalarını vesile olacağını ümit etti. Milliyetçi Hareket iktidara giderken Yeşiltepeliler de iktidar yoluna destek vereceğine inandığını belirterek, mütevazi seçim bürosunun da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

YILDIZ, 7 HAZİRAN’DA HALKIN İKTİDARI KURULACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, AKP’nin 14 yıllık iktidarına 7 Haziran seçimlerinde milletin son vereceğini söyledi. 7 Haziran genel seçimlerin Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket iktidarını yani halkın iktidarının kurulacağını belirten Yıldız, “7 Haziran milat olacak. 8 Haziran’da ülkücü hareketin hükümet olma günün kutlama günü olacak. Tüm milletvekili adaylarımızla birlikte tüm Malatya ve ilçelerini gezdik. Şimdi de arkadaşlarımız ikinci turu atıyor. Bizler de şimdi şehir merkezinde ikinci turu atıyoruz. Biz sizlerden gördüğümüz teveccühle bunu söylüyoruz. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket iktidarıyla birlikte Allah’ın rahmeti hem Malatya’ya hem de tüm Türkiye’ye eşit, adaletli bir şekilde yağacak.”

YILMAZ: MHP’NİN AYAK SESLERİ HİSSEDİLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ayak seslerini tüm Malatya’nın duyduğunu ve hissettiğini belirten MHP Malatya Milletvekili adayı Hakan Yılmaz, işçinin, memurun sesi olmak için geliyoruz. Esnafımızın, emeklimizin sesi olmak için iktidara geliyoruz. Öğrencilerimizin, işsiz genç kardeşlerimizin umudu olmak için iktidara geliyoruz. Bacılarımızın, kadınlarımızın sesi olmak için geliyoruz. Milliyetçi Hareket iktidarında torpil yapan, kayırmacılık yapan bir iktidar olmayacağız. Yapacağımız hizmetleri eşit, adaletli bir şekilde yapacağız. Lütfen bu kötü gidişata artık bir dur diyelim. 7 Haziran’da hep birlikte Türk milletinin üzerine kara bulut gibi çöken AKP’yi gönderelim”.

MALATYA TANITIM PLATFORMU İLE..

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında Malatya’nın daha yaşanılabilir kent haline gelmesi için yapılacak her türlü iyi çalışmaya tam destek verme sözü verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Malatya Tanıtım Platformu ile birlikte fikir alışverişinde bulundular. Avşar Otel’de düzenlenen kavatlıya MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, il – ilçe yönetim kurulu üyeleri ve platform üyeleri katıldı.  Kahvaltı öncesinde kısa bir açıklama yapan Malatya Tanıtım Platformu Sözcüsü Murat Karaca, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin birlikte platformu oluşturduklarını belirterek, “Platformumuzun amacı, Malatya’nın gelişmesine katkı sunmaktır. Proje kültürünü yerleştirerek, oluşturacağı projelerle Malatya’ya daha fazla yerli ve yapancı turistin gelmesini için çalışmalar yapmaktır. Tamamen siyaset üstü bir platform. Her siyasi görüşten arkadaşımızın bir araya gelerek oluşturduğu bir platform. Ortak paydamız Malatya’mızdır. Malatya’yı nasıl daha iyi tanıtır ve katkı sunmanın gayretiyle bir araya geldik. Platformumuz tüm siyasi partilerle toplantılar yaptı. Malatya’nın sivil toplum kuruluşları, kanat önderlerinin görüşlerine başvuruyoruz. Çünkü bir şehrin kalkınması ancak topyekun bir kalkınmayla gerçekleşeceğine inanıyoruz” diye konuştu. 

“MALATYA İÇİN ÇABA SARF ETMEK MUHTEŞEM BİR ÇALIŞMADIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise Malatya’ya bir hizmet için yola çıkmak çok önemli olduğunu belirtti. Yıldız, şunları kaydetti: “Bence Malatya için yapılabilecek en güzel çalışmayı ve projeyi başlatmışsınız. Cenabı Allah sizlerden razı olsun. Çünkü Malatya’da yaşayanlar, taşın altına elini koymazsa dışarıdan birilerin gelip Malatya’yı daha yaşanılabilir hale getirmesi beklenmez. Biz burada yaşıyorsak, Malatya’da bir şey yapmamız gerekiyor. Bu şekilde elit bir arkadaş topluluğunun bir araya gelmesi ve Malatya için fikir, çaba sarf etmesi gerçekten muhteşem bir çalışma. Milliyetçi Hareket olarak bu platforma katkımız muhakkak gerçekleşecektir. Benim üniversite eğitimi hariç, tüm yaşamam Malatya’da geçti. Onun için Malatya’nın daha güzel, daha yaşanabilir şehir olması ve marka şehir olması yolunda elimizde ne katkı gelirse yapmaya hazırız.”

PLATFORM ÜYELERİ DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTILAR

Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Tanıtım Platformu üyeleri tek tek Malatya’ya yapmayı düşündükleri çalışmaları anlattılar. MH Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Güzün Koçak ve diğer partilerde düşüncelerini platform üyeleriyle paylaştılar." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız