SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7 Haziran Paralel Yapının Sonu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "7 Haziran seçimleri, paralel yapının ihanet içerisinde olanlar için bir son olacak" dedi. 

Çalık, genel seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. İnönü Üniversitesi'nde Malatya Büyükşehir Belediyesi ile üniversite tarafından ortaklaşa başlatılan Anne Üniversitesi'nin açılış programına ve bir dizi etkinliklere katılan Çalık, daha sonra Valilik çevresindeki esnafları ziyaret etti.Esnafları tek tek gezen Çalık, Malatya'da 6'da 6 yapmak için destek istedi. Esnafların büyük ilgisiyle karşılaşan Çalık, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin önemi hakkında bilgiler verdi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. Çalık, "Paralel yapının, şuanda AK Parti'nin karşısında duracak her türlü işbirliği yaptığına dair kanaatler var. Kanaatlerin de ötesinde fotoğraflarda var. Kapının arkasında yapılan görüşmeler var. Selahattin Demirtaş'ın söylemiş olduğu cümleler üzerinden baktığımızda her şeye kapıları açık. Paralel yapıyla da dahil olmak üzere hem HDP'nin hem MHP'nin hem CHP'nin hem de başka örgütlerle, paralel yapının beraberce yol arkadaşlığı yapabileceğine dair bilgiler çok net geliyor. Biz bu vesileyle söylüyoruz, Türkiye'yi ayağa kaldıracak tüm insanlarla, milletimizle iş birliği yapıyoruz. Milletimizle yapmış olduğumuz iş birliğine karşı, paralel yapı terör örgütü dahil olmak üzere her alanda, herkesle iş birliği yapıyor, yapmaya da devam edecek. Ama inşallah 7 Haziran 2015 seçimleri, özellikle paralel yapıda ihanet içerisinde olanların, devletin, milletin bekasını sarsmak için mücadele edenlerin karşısında dimdik duracağız. 7 Haziran seçimleri, paralel yapının ihanet içerisinde olanlar için bir son olacak. Sonuna kadar paralel yapıyla mücadele edeceğiz" diye konuştu. 

"HDP, CHP, MHP VE PARALEL YAPI İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR"

HDP'nin barajı aşmasına yönelik bir takım gizli görüşmelerin yapıldığını öne süren Çalık, şunları kaydetti: "HDP'nin barajı aşmasıyla alakalı paralel yapı çok net bir şekilde geçtiğimiz günlerde Gülten Kışanak ile yapılan görüşmeler basına yansıdı. Onun dışında gittiğiniz her yerde bunu çok net hissedebiliyorsunuz. Kameralar önünde değil, kapılar arkasında bu görüşmeleri yapıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi dahil olmak üzere onlar hem medyaya hem de sosyal medyaya düşmüş vaziyette. '1-2 puan bizden giderse bir şey olmaz ama HDP barajı aşarsa AK Parti'nin oylarını düşürürüz' diye düşünenler var. 400 milletvekiline engel olma düşüncesi içerisinde olanlar var. Bu vesileyle HDP'nin barajı aşmasını isteyen CHP'de, MHP'de, paralel yapıda bu konuda beraber iş birliği yapıyorlar. Ama milletimiz buna en güzel cevabı verecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız