SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7 Haziran'da Dersimizi Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri ve adayları, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundular. Bülent Tüfenkci'nin Cerrahiler Tarikatı kanaat önderlerini de ziyaret ettiği belirtildi.

NURETTİN YAŞAR ve UFUK ÖNALAN..

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ile 6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında Turgut Temelli Caddesi esnafı, Halep Caddesi ve Yeni Cami çevresi esnaflarını, Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şubesini ve Malatya İmam Hatipliler Derneğini ziyaret etti. 

Yaşar, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyledi.

Yaşar, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade eden Yaşar, "Türkiye'nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye'nin bütünlüğü, kalkınması gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için mücadele ediyoruz. Biz bunun için buradayız ve heyecanımızı buradan alıyoruz" dedi.

Milletvekili Yaşar, Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade ederek, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablodan AK Parti olarak kendi üzerimize düşen payları, dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu bilinçle 1 Kasım'a gidiyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iktidara geleceğiz" diye konuştu.

AKP Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, milletin hayır duasıyla 1 Kasım'da AK Parti'nin yeniden iktidara geleceğine inandığını söyledi.

MUSTAFA ŞAHİN

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnaflarını, Din Görevlileri ve İmam Hatipliler Derneklerini ziyaret etti. 

Milletvekili Şahin, 'yerli ve milli olsun' dediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Biz, milli olsun, yerli olsun diyoruz. Milli ve yerli olmaktaki maksadımız milletvekilleri için geçerli değil, bu bizim evlatlarımız içinde geçerli. Bakın şuanda Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere özellikle kanı akıtanların tamamı hain ve kalleş insanlar. Bunların hiçbirisi ne milli ne de yerli. Ne kendi ecdadının köklerine sadık kalacak bir hayat tarzını benimsemişler ne de yerli bir düşünceyi kendilerine benimseyip, layık görmüşler."

Şahin, istikrarın olmadığı bir yerde ticari ve ekonomik istikrarın olmayacağını ifade ederek, "7 Haziran seçimlerinden sonra bir süreç yaşadık. Bu süreçte yaklaşık 4,5 aydır belki yine bir boşluk oluşturulmak istenilmesine rağmen; CHP'si, MHP'si, HDP'si ile beraber ama hamdolsun AK Parti kadroları olarak yüzde 41'lik oy desteğiyle, yine kurmuş olduğumuz seçim hükümetiyle belki çok icracı bir hükümet olmamakla beraber en azından kaosa prim vermeden ülkeyi iyi bir noktaya getirdik" dedi.

Terörle ciddi bir mücadelenin olduğunu dile getiren Şahin, şunları söyledi: "Terör ve teröristlerle ciddi bir mücadelemiz var. Bu süre içerisinde de eminim kardeş kavgasının olmadığı, kardeş kanının akmadığı, silahların patlamadığı bir ülke konumunda olmaya inşallah muktedir oluruz. Doğu'suyla, Batı'sıyla, Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle hep birlikte bir ülkeyiz. Bu renklerin olması bizim için bir zenginliktir. Ama maalesef ülkemizi Suriye'ye, Irak'a çevirmeye çalışan bir takım odaklar var. Ben eminim onlarda bu süre içerisinde bir ders çıkaracaklar. 1 Kasım seçimleri çok önemli. Her şeyden önce geleceğimizi oylayacağız."

ÖZNUR ÇALIK

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık,1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Zafer Mahallesi, Kanalboyu Caddesi ve Hacı Abdi Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulunarak, bayanlarla bir araya geldi. 

Malatya'nın AKP'ye büyük bir destek verdiğini dile getiren Çalık, "Malatya'da 10 kişiden 7'sinin oyunu aldık. Allah razı olsun. 10 seçim geçirdik, hepsinde tam destek verdiniz. Şimdi kadınların bir farkı var. Bu seçimde kadınların, erkeklerde göre bir farkı var. Bu fark, listenin başında bir tane kadın milletvekiliniz bulunuyor. O kadın milletvekili inşallah sizlerle beraber yaptığı çalışmadan, sizlerin verdiği destekten inanılmaz mutlu. Ben hepinize şükran duyuyorum. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun" dedi.

Türkiye'nin çok ciddi bir süreçten geçtiğini ifade eden milletvekili Çalık, şunları söyledi: "7 Haziran'da AK Parti iktidarı düştü diye neler yapıldı görüyorsunuz. İstikrar bozuldu diye uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunları görüyorsunuz. 'Analar ağlamasın' dedik, onlar iyice anaları ağlattılar. Biz, anaların hiçbirisinin ağlamasını istemiyoruz. O yüzden de kardeşliğin, sevginin, barışın, hoşgörünün galip geldiği bir Türkiye olsun istiyoruz. Bu işi en iyi AK Parti yapar. AK Parti'den daha iyi kim yapar? Yine AK Parti yapar."

Çalık, 13 yıllıkiktidarları döneminde çok önemli işlerin yapıldığını kaydederek, "AK Parti, çok genç bir parti. Siz, gençlerle en önemli ortak özelliğimiz o. AK Parti, Türkiye'nin en genç ve en dinamik partisi. 1 yaşında iktidar olmuş bir parti. Bu her partiye nasip olmayan bir şey. Dolayısıyla kendisi gibi genç olan gençlerle de çok yakın temas kurduk. 13 yıllık AK Parti iktidarında çok önemli işler yapıldı. AK Parti iktidarlarından önceki dönemle sonraki dönemdeki Türkiye'yi karşılaştırdığımızda inanılmaz derecede farklı. Bunu gençlerimize anlatmakta zorluk çekiyoruz. AK Parti olarak tek başına iktidara geldiğimizde yanlış hatırlamıyorsam sizler 8-10 yaşlarındaydınız. Şimdi 18 ve üzeri yani reşit olduktan sonra tamamen gençlik olarak kendimizi inşa etme sürecinde Türkiye'nin her zamanki halinin bu olduğunu düşünen bir gençlik var. Biz, iktidara geldiğimizde yasaklarla, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz diye geldik. Binlerce kere şükürler olsun çok önemli yollar kat ettik" diye konuştu.

BÜLENT TÜFENKCİ

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci seçim çalışmalarını Eski Malatya'da sürdürdü. Eski Malatya'da esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili Tüfenkci, daha sonra Cerrahiler Kanaat Önderleri'ni, Tecde Kalkınma Kooperatif Derneklerini ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. 

Tüfenkci, 1 Kasım'ın Türkiye'nin yönünü ve gidişatını belirleme noktasında önemli bir seçim olduğunu ifade etti. 

Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gittiklerini ifade eden Tüfenkci, "1 Kasım'da sizin vereceğiniz oy, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek. Türkiye'nin yönünün ne tarafa bakacağını, eski Türkiye mi olacak yoksa yeni Türkiye'ye mi oy vereceğiz? Bunu hep beraber 1 Kasım'da göreceğiz. Türkiye, koalisyonlarla mı yönetilsin yoksa yek başına mı yönetilsin? Buna da yine milletimiz 1 Kasım'da cevabını verecek. Terör örgütüyle arasına mesafe koyamayanlar, sırtını terör örgütlerine dayayanlar, 'barış' deyip, milleti katledenlerle mi yol yürünecek yoksa milletin iradesi ve sağduyusu mu tecelli edecek? Bunu 1 Kasım'da hep beraber göreceğiz" dedi.

Seçim beyannamelerinin herkesi kapsadığını dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi: "Türkiye'nin 7 Haziran'dan sonra oluşan tablonun oluşmasını istemiyorsak, istikrardan yana oy kullanmamız lazım. 7 Haziran'da AK Parti olarak dersimizi aldık. Gerçekten de 4 Ekim'de açıklamış olduğumuz beyannameyle de başta emeklilerimiz olmak üzere herkesi kapsayan maddeler var. Daha önce emeklilerimizin bir kısmına 100 TL seyyanen zam yapmıştık. Şimdi bütün emeklilerimize 100 TL daha vereceğiz. Tarım sigortalısı hariç hiçbir emeklimizin maaşı 1.100 TL'nin altında olmayacak. Ayrıca çalışan emeklilerimize yüzde 15 kesinti yapılıyordu. Bunu da inşallah 1 Kasım'dan sonra tek başına iktidara geldiğimizde kaldıracağız. Bütçe dengelerini de sarsmadan asgari ücrete verilebilecek en yüksek oranı vererek, 1.300 TL'ye çıkaracağız. Projesi olan gençlere 50 bin TL hibe vereceğiz. Bir genç projesi olduğunda, devlet ona 50 bin TL'ye kadar hibe veriyor. Eğer daha büyük bir yatırım yapacaksa 100 bin TL'de faizsiz kredi veriyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız