SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7 Haziran'dan Geçtik.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri ve adayları, Darende ve Doğanşehir ilçeleri ile il merkezinde seçim çalışmalarını sürdürdüler.

ÇALIK..

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Çalık, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi.

Çalık, Karahan Tüneli'nde kontrollü trafik geçişinin sağlanacağını kaydederek, "Çok ciddi manada 16 tane ili ilgilendiren Karahan Tüneli, Malatya-Darende yolumuzla ilgili yaklaşık 250 milyon TL tutarında yatırımı bu bölgeye aldık. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 'yol medeniyettir' dedik, öncelikle illerin bağlantısını birbirine bağlantısını yaptık. Balaban'ın ana yol güzergahımızdaki yol, kavşak ve refüj  çalışmalarını tamamladık. Karahan Tüneline gittik ve araçla geçtik. İnşallah bu ay sonuna kadarda kontrollü trafik geçişi sağlanacak. Servis yolu şeklinde de yol verilmiş olacak" dedi. 

AKP'nin 13 yıllık iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Çalık, "7 Haziran'dan geçtik. Tek başına iktidara gelemedik. Şimdi Allah nasip ederse 1 Kasım'da tek başına iş başına gelmek istiyoruz. Birçok hizmeti AK Parti yaptı. Bundan daha iyisini yapacak kim var? AK Parti var.  En iyisini AK Parti yapar" diye konuştu. 

Çalık, terörle sonuna kadar savaşacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“En önemli sorunumuz, Doğu ve Güneydoğu'da yaşadığımız kardeşin kardeşe 30 yıldır kırdırıldığı ve 40 bin insanımızın öldüğü dönemi 'Biz, AK Parti olarak çözeceğiz' dedik. Ramazan Bayramı'nda yaşadığımız Suruç'taki katliamdan sonra polislerimizin ensesine sıkılan kurşunla başlayan süreç birçok şehidimize vesile oldu. Analarımızın tekrar ağlamasına sebep verdi. Bu terör olaylarını lanetliyoruz. Ankara'daki terör olayını da şiddetle kınıyoruz. Kim yaptıysa, kim bu ölümlere sebep olduysa; bu kadar insanın ölmesine ve yaralanmasına sebep oldularsa, Allah bildiği gibi yapsın. Başbakanım güvenlik zirvesini topladı, Cumhurbaşkanım bütün programlarını iptal etti. Bilsinler ki, terörle sonuna kadar savaşacağız."

Çalık, daha sonra Diyarbakır'da zırhlı araçla kamyonetin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş'in Darende ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret ederek, ailesine başsağlığı diledi. 

ŞAHİN

AKP Milletvekili Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe'de bulunan hizmet grupları esnaflarını ziyaret etti. 1 Kasım'da yapılacak olan seçim için destek isteyen milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını kaydederek, 1 Kasım'ın kritik bir dönemeç olduğunu belirtti.

Vatandaşların kendilerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu dile getiren milletvekili Şahin, "Bu sefer her kesimden insanlarımızın Alevi'siyle, Sünni'siyle, Kürt'üyle, Türk'üyle, çalışanıyla, işçisiyle, emekçisiyle, patronuyla, işvereniyle hep birlikte mutlaka bu sefer istikrara oy vereceklerine dair bir söz birliğinin var olduğunu görüyoruz" dedi.

Şahin, kritik bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Ülkemiz üzerinde emelleri olan harici ve dahili bedbahtların yapmış olduklarını görerek, bugün artık ideolojilerin veya siyasi düşüncelerin ya da partizanlık yapacak bir günün olmadığını, mutlaka istikrarın tek partili bir hükümetten geçtiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince bir takım partisel düşünceleri ikinci plana atıp, bu sefer mutlaka 7 Haziran'dan bu yana geçen o 4 aylık süre içerisinde vatandaşlarımızın oynanan çirkin oyunların farkında olarak sandığa gitmeleri gerekiyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan işverenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor."

YAŞAR..

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar 13 yıldır Türkiye için mücadele verdiklerini vurguladı, “Şu anda Türkiye'nin geleceği söz konusu. Türkiye’nin bütünlüğü için 13 yıl boyunca mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz” dedi.

Yaşar, seçim çalışmaları kapsamında Özsan Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti. 1 Kasım seçimlerinde esnaflardan destek isteyen Yaşar, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gittiklerini söyledi.

“13 yıl boyunca milletimize ve ülkemize olan eksilmez sevdamızla her alanda çok büyük hizmetler, çok büyük yatırımlar ve köklü reformlar gerçekleştirdik” diyen Yaşar, AK Parti’nin esnafa vereceği desteklerden de bahsetti. Yaşar, “Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamamıza devam ederken, 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Devleti milletin hizmetkarı yapabilmek için çok büyük gayretlerimiz oldu. Türkiye’nin bütünlüğü için 13 yıl boyunca mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

TÜFENKCİ..

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ile  Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesi ile ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile birlikte ziyaretlerde bulunan Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimde destek istedi. 

Türkiye'nin geleceği açısından 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Tüfenkci, "Türkiye'yi kaosa götürmek isteyenler, Türkiye'yi Suriyeleştirmeye çalışanlar var. Buradaki sorunlarımızı Allah'ın izniyle bizler çözeriz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz olduğu sürece bu sorunları çözeriz. Hepsi yapılır, çözülür. Allah'a hamdolsun çok çalışkan insanlarımız var. Ama kardeşliğimiz, birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz bozulursa; ülkenin birliği bozulursa yapacak hiçbir şey yok. Siz gidin istediğiniz kadar Suriye'ye, Irak'a asfalt yapın, bombayı koyup her tarafı darmadağın ediyorlar. Şurada huzurla gezmediğiniz sürece yapılanların veya kazanımlarınızın hiçbir anlamı yok. Onun için 1 Kasım'daki tercihimiz çok önemli" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız