SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'7 İlçede Değerlendirme Sürüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:38
'7 İlçede Değerlendirme Sürüyor'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi'de adayları olmadığına yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu, parti olarak daha önce büyükşehir ve 6 ilçe belediye başkan adayını belirleyerek açıkladıklarını, 7 ilçede ise aday adaylarını değerlendirmekte olduklarını bildirdi.

Kiraz, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Malatya’nın en büyük ilçesi Battalgazi’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı yok şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 295, Malatya’da da 7 seçim bölgesinde Belediye Başkan adaylarını belirlemiştir. 

Malatya’da geriye kalan 7 seçim bölgesinde partimizin aday adaylarının değerlendirme aşaması devam etmektedir. Battalgazi ilçesinde de aday adaylarımız mevcuttur. Bu ilçenin de değerlendirmeleri devam ettiğinden önümüzdeki günlerde bu ve kalan diğer ilçelerimizde Belediye Başkan adaylarımızı belirlemiş olacağız. 

Bilinmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Örgütü Büyükşehir Adayını açıklamış ve il olarak düşündüğümüzde de adayını belirleyen 16 ilden birisidir. Yine Malatya’da da tüm siyasi partiler içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirleyen tek partidir. 

İlimizde son yapılan bütün anketlerde CHP’nin oyunun hızla artmakta olduğunu ve AKP’nin hızla oy kaybettiğini bütün kamuoyu görmektedir. Dolayısıyla bu tür haberler, hızla güçlenen CHP’ni güçsüz göstermeye çalışanların hayal ürünüdür. 

Önümüzdeki Yerel Seçimlere en dikkatli ve titiz çabayı sarf eden tek parti CHP’dir. Bu tür yıpratma ve kamuoyunu yanlış bilgilendirme çabalarına CHP’nin  bireyleri geçit vermeyecektir ve oynanmak istenen oyunları bozarak Yerel iktidarımızı mutlaka kuracaktır. 

Partimizin her üyesi ve seçmeni bu heyecan ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir."

CHP'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Büyükşehir ve 6 ilçe belediye başkan adayı şunlardı:

Malatya Büyükşehir Hakan İnci

Arapgir Hüseyin Akşahin

Arguvan Mehmet Kızıldaş

Doğanşehir İbrahim Karaman

Doğanyol Abdullah Bayram

Kale Şefik İpek

Yeşilyurt Hulusi Porgalı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız