SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'7 Kadro Verilmiş, 5'le Yapacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:01:52
'7 Kadro Verilmiş, 5'le Yapacağız'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Danışma Toplantısı Derya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Ekrem Dağ’ın yaptığı Yeşilyurt Danışma Toplantısında konuşan  Milletvekili Cemal Akın, gerek Soma’da yaşanan olaylar ve gerek diğer konularda ana muhalefet partisinin takındığı tavrı eleştirerek, “Biz hizmet, muhalefet ise beddua ile meşgul” ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, ‘son yüzyılın liderlerinden birisi olarak’ niteleyen Akın, “60-70 yılda yapılan hizmetleri AK Parti 12-13 yılda katlayarak yaptı. Duble yollardan, sağlık alanında yapılan reformlara kadar, demokratik adımlardan enflasyon ve faizlerin düşürülmesine kadar birçok alanda güzel hizmetler yapıldı” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “30 Mart yerel seçimleri ile milletimiz bizlere daha fazla sorumluluk verdi. Biz ise vatandaşlara hizmet etmek, onların dertleriyle dertlenmek görevimizdir. Fakir fukaranın, garip gurebanın sesi olduğumuz müddetçe bu makamlar size değer katar” dedi. Malatya’nın büyükşehir olması ve Yeşilyurt’un da merkez ilçe belediyesi olmasıyla yeniden yapılanma konusunda bilgi veren Polat, “Yeşilyurt’a 7 başkan yardımcısı ve 25 müdürlük verilmiş. Ancak biz, 5 başkan yardımcılığı ve 20-22 müdürlüğü ihdas edip hizmetlerimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Il Başkanı Bülent Tüfenkçi de, Manisa Soma’da yaşanan kömür maden ocağı kazasından sonra yaşanan acıyı paylaşma çalışmasından , Van depreminde yaraların sarılmasına, Bosna-Hersek’te yaşanan sel felaketinden sonra Türkiye’nin yardıma koşmasından Somali’deki acıya yardıma koşulmasına kadar birçok konulara temas etti.

30 Mart seçiminin geride kaldığını, şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi ve önümüzdeki yıl yapılacak olan milletvekili genel seçimi konusunda temas eden Tüfenkçi, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda partimiz kimi aday gösterirse, bu başbakanımız Erdoğan da olabilir, köşke adayımızı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Tüfenkçi, “30 Mart seçimleri öncesinde Gezi olaylarıyla, 17 Aralık, 25 Aralık yargı operasyonları ile milletin iradesine nasıl ipotek koymak istediklerini unutmayacağız.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılan bu saldırılara karşı her zaman uyanık olmalı, inşallah partimizin göstereceği Cumhurbaşkanı adayını birinci turda seçtirmenin gayreti ve sorumluğu içerisinde olmalıyız.

Daha çok çalışmalı, daha çok hizmet etmeli ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

12 yıl önce yaşadığımız heyecanı, kararlılığı ve azmi inşallah aynı hızla, aynı kararlılıkla Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için devam ettirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

AKP Yeşilyurt ilçe başkanı Bayrak Taşkın, 30 Mart seçimi başarısından sonra işlerinin bitmediğini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimi var. İnşallah, sizlerin gayret ve çabaları ile de cumhurbaşkanlığı ve önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimi de yüzümüzü kara çıkarmadan başarılı yapacağınıza güvenimiz tamdır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız