SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Kaza, 11 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi yaralandı.

KIZ MESLEK LİSESİ KAVŞAĞI..
Edinilen bilgilere göre, Kız Meslek Lisesi Kavşağı'nda meydana gelen kazada, D.Ş. (32) adlı bayan 44 AF 447 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, doğalgaz çalışmasından dolayı ters yöne doğru yönlendirilmesi nedeniyle, yaya geçidinde yolu karşıdan karşıya geçmekte olan Canan Nacar adlı bayana çarparak, bayanın yaralanmasına yol açtı.

Yaralı, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan, Milli Egemenlik Caddesi’nde A.D. yönetimindeki 44 KD 860 plakalı otoyla gitmekte iken, aniden yola çıktığı belirtilen 15 yaşındaki A.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Mehmet Buyruk Caddesi 2. ordu önünde de, Ş.Ö. yönetimindeki 44 KL 183 plakalı otonun çarptığı 50 yaşındaki F.A. adlı kadın yaralandı.

Melekbaba Mahallesi 1. Caddede, 5 yaşlarındaki İ.U.’nun “Trafik Kazası” sonucu yaralandığı polis raporunda yeralırken, olayla ilgili “şüpheli” konumunda ifadesi alınan V.A. ise kazayla ilgisinin olmadığını söyledi.

Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi 18. Sokakta da Ö.İ. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KD 226 plakalı otonun, bisikletiyle aniden önüne çıkan 22 yaşındaki H.K. adlı şahsa çarparak yaralanmasına neden olduğu belirtildi.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Talat Yalçınsoy yönetimindeki araç, Malatya’ya 70 km. mesafedeki bir virajda, karşı yönden gelen Mehmet Başaran yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada 31 yaşındaki Selma Başaran, 10 yaşındaki Sedef Başaran, 8 yaşındaki Serhat Başaran, 1 yaşındaki Emir Başaran ile 54 yaşındaki Hülya Yalçınsoy yaralandılar.

Beylerderesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise K.A'nın (48) idaresindeki pamuk yüklü 21 DH 006 plakalı kamyon yolun ortasında yan yattı. Kazada yaralanan sürücü Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLAR: Kız Meslek Lisesi civarındaki kaza(üstte), Beylerderesi civarındaki kaza (altta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız