SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Kişilik Yürüyüş!..

A- A+ PAYLAŞ

14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla ilimizde de Diyabet Club temsilciliğince bir yürüyüş gerçekleştirildi. Malatya’da yaklaşık 25 bin diyabet ( şeker ) hastası bulunduğu kayıtlı olmayanlarla bu sayısının 35 binlere ulaşabileceği belirtildi.

DÜNYA DİYABET GÜNÜ
Dünya Diyabet Günü dolayısıyla Dünya Diyabet Kulübü Malatya Diyabet Kulübü temsilciliğince Kernek Meydanı’nda toplanılarak Fuzuli Caddesi güzergahında Belediye önüne kadar bir yürüyüş gerçekleştirildi.

7 kişinin katıldığı yürüyüşün ardından belediye önünde açıklama yapan Diyabet Kulübü Malatya Temsilcisi Hülya Kazancı Alpay,” 14 Kasım Dünya Diyabet (Şeker Hastalığı) Günü dolayısıyla halkı bu konuya duyarlı olmasını sağlamak için bir yürüyüş gerçekleştirdik. Dünya Diyabet Kulübü tarafından her yıl gerçekleştirilen bu etkinlik 2004 yılından beri ülkemizde de sadece İstanbul’da yürüyüş yapılarak gerçekleştirilirken alınan bir kararla artık tüm illerimizde her yıl yürüyüş ve çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Malatya’da kayıtlı 25 bin şeker hastası bulunmakta. Kayıt altına alınmamış hastalarla bu sayının yaklaşık 35 bin olabileceğini tahmin ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız