SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Madalya İle Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:21:38
7 Madalya İle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı atletizm sporcuları, Ferdi Yürüyüş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nden 7 madalya ile döndü.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ferdi Yürüyüş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Ankara'da yapıldı. Şampiyona ve Milli Takım seçmelerinde Malatyalı sporcular, 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya kazandı. Ferdi Yürüyüş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nden başarıyla dönen sporcular, antrenörleri Erdal Altuntaş, Mahmut Aluçluer ve İsmail Genç ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sporcuları ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, "Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nden sporcularımız 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndüler. Özverili ve disiplinli bir çalışma sonucunda bu başarı elde edilmiştir. Ben sporcularımızı ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

İl Müdürlüğü olarak her branşa önemli destekler verdiklerini dile getiren Fındıklı, "Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin, böyle güzel başarılı sonuçlarla geri dönmesi bizleri oldukça gururlandırdı. Bu sporcularımız önümüzdeki dönemlerde Akdeniz Oyunlarına, Balkan ve Dünya Şampiyonasına katılacaklar, Sporcularımıza ve antrenörlerine ve Esenlik Malatya Spor Kulübünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ferdi Yürüyüş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde dereceye giren sporcular ve kazandıkları madalya şöyle:

“Nurullah Kara 3 kilometrede Türkiye birincisi-altın madalya, Derya Karakurt 10 kilometrede Türkiye birincisi-altın madalya. Serkan Doğan 10 kilometrede Türkiye ikincisi-gümüş madalya, Mahsun Çam 3 kilometrede Türkiye ikincisi-gümüş madalya. Mahmut Han 10 kilometrede Türkiye üçüncüsü-bronz madalya, Mustafa Özbağ 10 kilometrede Türkiye üçüncüsü-bronz madalya, Mehmet Şahin 3 kilometrede Türkiye üçüncüsü-bronz madalya.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız