SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Mart'tan İtibaren İnternette

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şubesi'nde halen verilen sıramatik hizmetinin bu hafta son bulacağı, 7 Mart Pazartesi'nden itibaren işlemlerin internet ortamında alınacak randevuya göre gerçekleştirileceği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün bu konudaki açıklamasında şöyle denildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından sünücü belgesi işlemlerinin yürütülmesi sırasında, vatandaşlarımızın memnuniyeti ve polis-halk ilişkilerini üst seviyede tutulabilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınmaktadır.

Daha önce vatandaşlarımızın modern bir ortamda sıra alarak işlemlerini yapabilmeleri için Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüz yenilenerek sıramatik hizmete sunulması ile birlikte internet ortamından randevu alınarak işlemlerin sıra beklemeden yapılmasına başlanılmıştır.

Vatandaşlarımızla yapılan şifahi görüşmelerde ve anket çalışmalarında, internet ortamında verilen randevu sisteminden olumlu sonuçlar alındığı görülmüştür. Alınan olumlu sonuçlarla birlikte sıramatik hizmetinin ortadan kaldırılarak vatandaşlarımızın Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüzde bekleme yapmaksızın işlemlerini tamamlamalarına imkan tanıyacak internet ortamında randevu verilmesi uygulamasına geçinecektir.

İlimizde faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücü kurslarına konu ile ilgili duyuru yapılmıştır. Sürücü belgesi almak için Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüze gelen tüm vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve biran önce işlemlerini tamamlayabilmeleri amacıyla 07.03.2011 tarihinden itibaren www.malatya.pol.tr adresinde hizmet vermekte olan internet web sitesinden randevu almaları gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız