SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7 Tane Finalimiz Kaldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:50
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Yüksel Demirkol, ligde 7 tane final maçlarının kaldığını kaydederek, kalan maçların hepsini kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Fethiyespor karşılaşmasında alınan 3 puan sonrası moraller tavan yaparken, gözler ligde kalan 7 maça çevrildi. Grup'ta, İstanbul temsilcisi Pendikspor'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı kırmızılılar, sahasında Aydınspor 1923'ü yenerek, yoluna iyi bir şekilde devam etmenin hesaplarını yapıyor. 

Kendi saha ve seyircisinin önünde mutlak 3 puanı hedefleyen Yeni Malatyaspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluğa giden yolda yara almamak istiyor.

"Her yönüyle anlamlı bir galibiyet oldu"

Yeni Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Yüksel Demirkol, Fethiyespor karşısında her yönüyle anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Demirkol, bu sezon ilk defa geriden geldikleri bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarını anımsatarak, "Fethiyespor karşılaşmasının zorlu geçeceğini biliyorduk. Ligin boyu kısaldıkça hiçbir maç kolay geçmiyor. Bundan sonraki maçlarda da bu böyle olacak. Artık kolay maç yok. Bu nedenle alınan her 3 puan altın değerinde. Takımımız, Fethiyespor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldı" dedi.

"7 tane finalimiz kaldı"

Fethiyespor'un son dakikada direkten dönen topuna da değinen Demirkol, "1-0 geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında futbolcularımız müthiş bir mücadele ortaya koydu. Neticede de 2-1'lik üstünlüğü yakaladık. Rakibimizin maçın son dakikalarında direkten dönen topu ise şampiyonluğumuzun onaylandığı andı" diye konuştu.

Yüksel Demirkol, 7 tane final maçı oynayacaklarını belirterek, "Fethiyespor maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde Aydınspor 1923 karşılaşması var. Ligin boyu kılsaldı ve önümüzde 7 tane final maçı kaldı. Bu final maçlarını en iyi şekilde tamamlayıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız