SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'7 Trilyonu Tatlıya Bağlayalım'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç, borcundan dolayı telefonları kapalı olan abonelerin yeni kampanyadan yararlanmalarını istedi. Saraç, Malatya'da 20 bin dolayında telefon abonesinden 7 trilyon lira civarında alacaklı olduklarını, bu 20 bin abonenin borçlarını ödemedikleri için telefon hizmetinden yararlanamadıklarını, yeni kampanya ile bu abonelere borçlarını ödeme kolaylığı sağlandığını ifade etti.

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç, makamında düzenlediği basın toplantısında, ödeme zorluğu içine girmiş ve bu yüzden telefonları kapanmış Türkiye genelinde 2 milyona yakın abonesine borç faizi indirimi uygulanacağını hatırlattı. Saraç, "Yıllardır borç faizleriyle 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılar, 8 Ocak - 28 Şubat 2007 tarihleri arasında birikmiş faizlerini yüzde 90'a varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacak ve tekrar Türk Telekom hizmetlerinden yararlanma imkanına kavuşacak" dedi.

Borçtan dolayı telefonu kapananlar için "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası başlatıldığını bildiren Zeki Saraç, "Kampanya, geçmişten bugüne artarak gelen telekomünikasyon hizmetleri borç faizlerinin yüzde 90'a varan kısmının affedilmesini, 2007 yılına kadar ortaya çıkmış adli ve icra takibinin sonucu olan masraflarının da yine Türk Telekom tarafından karşılanması karara bağlandı.

8 Ocak - 28 Şubat 2007 tarihleri arasında telekomünikasyon hizmetleri bedeli dolayısıyla borçlu bulunan Türk Telekom aboneleri Türk Telekom merkezlerine başvurmaları halinde borç faizi indiriminden faydalanabilecek" diye konuştu.

"Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanacak borçluların, istekleri halinde Türk Telekom'un ev ve iş telefonu hizmetlerinden herhangi bir bağlantı ücreti ödemeksizin tekrar faydalanabileceğini aktaran Saraç, Tatlıya Bağlayalım Kampanyası Danışma Hattı olan 0800 314 1 516 ve 444 1 444 numaralarından ayrıntılı bilgi alınabileceğini kaydetti.

Malatya'da 20 bin abonenin 7 trilyon lira civarında borcunun bulunduğu, yeni kampanya ile yaklaşık 3 trilyonluk bir toplam ödeme ile abonelerin borçlarının ortadan kalkacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız