SON DAKİKA
SON DEPREMLER

700 Keklik Doğaya Bırakıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:16:20
700 Keklik Doğaya Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Arapgir ve Doğanyol ilçelerinde 700 keklik doğa ile buluşturuldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar Malatya 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya İnönü Üniversitesi Kampusu içindeki alanda yer alan Kınalı Keklik Üretme İstasyonu’nda üretilen 700 adet kınalı keklikler çeşitli tarihlerde 400 adeti Arapgir ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğa ve Milli Parklar Malatya 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, Bölge Müdür Yardımcısı Şevket Bozdağ, İl Şube Müdürü Turan Tokdemir, 300 adeti ise Doğanyol’da Kaymakam Bünyamin Kuş, diğer ilgili ve yetkililerin katılımı ile doğaya salındı.

Doğanyol Gökçe beldesinde yaban hayatı geliştirme sahalarında yaşam alanlarına uygun yerlerde doğa koruma ile ilgili farkındalığın artırılması, bozulan ekolojik dengeye olumlu katkıda bulunmak ve çekirge, süne gibi zararlılarla biyolojik mücadele edilmesi amacıyla doğaya salınan keklikler, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de doğaya bırakılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız