SON DAKİKA
SON DEPREMLER

70'lik Kadın Soyguncuyu Kaçırttı

A- A+ PAYLAŞ

Zafer Mahallesi’nde oğluna ait işyerinde oturan yaşlı kadın, bıçaklı soyguncu ile karşı karşıya kaldı ve bağırınca gaspçıyı kaçırdı.

71 yaşındaki H.A. adlı kadın, Zafer Mahallesi’nde oğluna ait işyerinde meydana gelen olayla ilgili polise verdiği ifadede, işyerinde tek başına iken, görse de tanıyamayacağı bir şahsın elinde bıçakla işyerine girdiğini, bıçağı doğrultarak kasadaki paraları istediğini, kendisinin de sesinin çıktığı kadar bağırdığını, şahsın bunun üzerine kaçarak uzaklaştığını anlattı. Polis, soyguncuyu belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

31 yaşındaki Y.B. adlı şahıs da, tanıdığı 27 yaşındaki C.G.’nin “Biraz konuşalım” demesi üzerine, plakasına dikkat etmediği bir otomobile Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’nde bindiğini, aracın ön koltuğunda oturan, ismini daha sonra öğrendiği 27 yaşındaki M.Ş. adlı şahısla birlikte, boş bir eve götürüldüğünü, cebinde bulunan 200 lirasının alındığını ve tehdit edildiğini iddia edince, iki şahıs yakalandı.

Yeşilyurt’ta da, 22 yaşındaki M.Ç. polise başvurarak, 24 yaşındaki V.A. adlı şahsın kendisini durdurduğunu ve eşyalarını, telefonunu istediğini, vermeyince elini beline atarak siyah saplı ekmek bıçağını gösterdiğini, ertesi gün öğlene kadar kendisine 100 lira bulup getirmesini söylediğini, sonra yakasından tutup kendisini birkaç deva duvara vurduğunu, birkaç defa tokat attığını öne sürdü. Bu ifade üzerine V.A. adlı şahıs, 2 adet bıçakla yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız