SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"716 Mahallede Etkinlik Düzenleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-02-28 03:01:40
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arena'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısına katılan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Çalınmadık hiçbir kapı bırakmadan, tutmadık el bırakmadan halkın tamamına giderek bu meseleyi anlatacağız" dedi.

Kahtalı Parti binasında İHA’ya yaptığı açıklamada, Nisan ayında yapılacak referandumda vatandaşların sistem değişikliğini oylayacağını kaydederek, Malatya’nın 716 mahallesinin tamamında etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Parti teşkilatı olarak her yere ulaşıp Anayasa referandum oylaması meselesini anlatacaklarını belirten Kahtalı, “Sayın Başbakanımızın da katıldığı Ankara’da yoğun bir katılımın olduğu bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Malatya’mızdan da yaklaşık 1000 kişilik bir katılım oldu. O heyecanı yaşamak istedik. Çünkü bu bir sistem değişikliği. Türkiye parlamenter sistemden, cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçecek nasip olursa. Bütün vatandaşlarımıza hiçbir kapı bırakmadan, hiçbir tutmadık el bırakmadan tamamına giderek bu meseleyi anlatacağız. Bununla da ilgili istişareler yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız en ince detayına kadar bu 18 maddeyi orada açıklamış oldu. Biz de inşallah nasip olursa, Malatya’mızda 716 mahallemizin tamamında etkinlikler düzenleyeceğiz. Gerek el broşürleri, gerek duyuru araçları, gerekse de teşkilatımızın tamamının, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın tamamıyla birlikte il SKM’mizin hazırlamış olduğu plan doğrultusunda inşallah bütün vatandaşlarımıza gideceğiz ve bu meseleyi anlatacağız” diye konuştu.

“İnşallah biz de burada bir rekor çıkaracağız”

Kurulduğu günden bugüne Malatya’nın Ak Parti’ye hep sahip çıktığını ve referandumda da önemli bir oy beklediklerini ifade eden Kahtalı, “Ak Parti 2002 yılında girdiği ilk seçimde Türkiye genelinde yüzde 30’larda oy almışken, Malatya’da yüzde 50’nin üzerinde bir destekle kabul gördü. Ondan sonra da her seferinde oylarını arttırarak en son geçen 1 Kasım seçimlerinde de yüzde 68 gibi büyük bir destek vererek Ak Parti’yi Türkiye’de yine iktidar etti. Bu anlamda Malatya’mız ile 2 referandum daha yaşamış olduk. Biri Anayasa referandumu idi. Orada yüzde 75 gibi bir destek vermişlerdi. Diğeri de cumhurbaşkanlığı idi. Orada da sayın cumhurbaşkanımıza yüzde 70’in üzerinde bir destek vermişlerdi. Nasip olursa bu hedeflerimizin daha da üzerinde olacak. Malatyalı hemşerilerimiz her zaman davasına, vatanına, milletine çıkmıştır. Sayın cumhurbaşkanımıza olan sevdası farklı bir il Malatya. Geçen Malatya’da yapılan mitingde oraya gelip sadece o alan içerisinde 90, dışarıdakilerle birlikte 100 bin kişi sayın cumhurbaşkanımızı dinleşmiştir. Cumhurbaşkanımız kendisi de ifade etti, ‘Malatya’dan rekor bekliyorum’ dedi. İnşallah biz de burada bir rekor çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • bayram 44 (7 yıl önce)
    Sayın başkan bulunduğumuz malatyanın büyük caddelerinden olan tandoğan mah.kavak caddesinde bir aydınlatma bile yok bir direk yok zifiri karanlık sen oraya gelip ne diyeceksin aman unutma kendinizle mum yada çırada getiriniz zavallı mahalle zavallı cadde yazık belediyeye ve tedaşa başkan tayyip olmazsa kim size oy verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (7 yıl önce)
    Akpliyim Gönül vermiş biriyim ama reisin fotoğrafının ilbinasinin. Duvarında ne işi var göze batıyor tamam kurucusu ama ama şimdi tarafsız bir Cumhurbaşkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    arkasına almışlar cumhurbaşkanımızı artık yıkılırmı bunlar resim herşeyi ifade ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Sn. Başkanım, Çöşnüğün cadde ve sokaklarındaki şu tozu dumanı çukuru ve tümseği bir gelip görmeni çok isterdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • volkan (7 yıl önce)
    önce o 716 mahallenin asfaltını kaldırımını yolunu yapın .son 2 yıldır hertaraf pislik içinde .sonra ne anlatıyorsanız anlatın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nimet (7 yıl önce)
    Neden cumhurbaşkanımız geldimi yanına çıkarılan engelli bir bayan kardeşlerini akrabalarini maskiye ve dsi aldırıyorlar biz ulaşamıyoruz cumhurbaşkanımıza bu hakmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sayın başkan bu işleri ne kadar istiyorsunuz ne kadar inanıyorsunuz bilemiyorum.Yoksa sizin de sayın Cumhurbaşkanı beni de milletvekili listesine yazar hesabınız varmı?Çok önemli olan Ülkemizin geleceği daha demokrat bir ülkemi Yoksa bir kişinin karar vereceği bir sistemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Hakan bey sen öznur hanım Ahmet bey yüzünden hayır verecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Gerçekten ara sokaklar rezalet. heryer to toprak eşilmiş dağılmış mıcırla veya kumla kapatılmış köstepek gibi bırakılmış. Yav yazık tozdan toprakta geçilmiyo.kaldrımlar darmadağın. Başkan siz giç bu mahlelere gelmeyin çoook tepki alırsnız.Türkiyenin en beceriksiz belediyeleri malesef Malatyada.zaten bunu herkes diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (7 yıl önce)
    Kime kömür kira yardımı sosyal yardımlar yapmışsanız onlara gidin. Bizim buralara gelmeyin. Benim adıma sosyal hizmet alıp Suriye lilere ve kendi yandaşların dağıtanlara vereceğim oy yoktur. Bence boşuna gezmesinler şimdiden herkes kararını vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan K. (7 yıl önce)
    Sayın başkan bakın mahalle isimleri vereceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • 1- Zaviye Mah. 2- Koyunoğlu 3- Özalper 4- Çukurdere 5- Şeyhbayram bu mahallelerin ara sokaklarına girdinizmi son 8 aydır. Millet resmen size dua ediyor. Ahh şu Reisimi ara sokaklara getirselerdi, şu kepazelikleri görseydi. İnanın yüzlerinize tükürür, size yolladığım paraları nerelere harcadınız kardeşim derdi. Adamlara bakya keyfi yerinde. Utanmadan seçimdi şudur budur laf edebiliyolar ya. Ya milletin arabası mahfoldu. Hele birde hergün MASKİ nin mesajları. yok 100 lük boru, yok 200 lük boru. hergün mesaj. su kesilecekmiş. kardesim 8 aydır su varmı. Ya gidin yaaaaa. dalga geciyolar birde utanmadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayrıca o mahallere girerken hangi köstebek yollarını kullanacaksınız. Millet size acaba ne der. Milletin yüzüne nasıl bakacaksınız. Karmı yağıyorda asfalt atılmıyor. Yoksa paranız mı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)Hakan K. isimli kullanıcı yorumuna
    hee parası yok borç mu verecen ? biraz gelişin abi araştırmacı olun google var internet var akıllı cep telefonları var ama derdini anladım... belediye suyun alt yapısı bozuk yere işleri bitirmeden asfaltı atsın sonra tekrar kazsın sonra gel burada yeni asfalt döküldü yine kazdılar de demi :) zeki misin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanımefendi malatyanın komplesinde suyun alt yapısı bozuk o halde neden son güne bırakıyorlar bütün baş etmek mümkün olmuyor görüldüğü gibi ben izollutepede oturuyorum her gün simsiyah kunduram işe gitmeden toz toprak kaplıyor Allah belamı versin ki birilerini körü körüne savunmadan yada yalakalık etmeden diyelim önce olayı idrak edin kimse durduk yere sikayet etmiyor burda kardeşim!
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (7 yıl önce)Asena Ulusoy isimli kullanıcı yorumuna
    2 AY ÖNCE YEŞİLYURT CADDESİNDEN SU GÖTÜRDÜLER KAPANDI DEDİK ASFALTA DÖKTÜLER ŞİMDİ YİNE EŞİYORLAR NEDEN DİYE SORUYORUZ SU BORUSU DİYORLAR KİM GÖRMEK İSTİYORSA BUYURSUN GELSİN GÖSTERELİM ADRES YEŞİLYURT CAD PAŞAKÖŞKÜ MEZARLIK YOLU ARZ EDERİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki hanımefendi bu asfalt dökmek için 8 aymı geçmeli. O dediginiz bilişim teknolojilierini çok ama çok iyi kullanmaktayım ve araştırmaktayım. Çünkü benim işim teknoloji. Araştırmayı siz yapsanız da. Bir yol kac gün, pardon kac hafta, ona da pardon kaç ay, aha oldu sene. NE ZAMAN BİTECEK: Borc paraya gelince, o borc parayı ben degil bu aziz millet ödüyor. O paralar kimsenin babasının malı degil. Bak Cumali Bey yazmıs ve adres vermiş, ben adres verdim. İnanmayan gider birr sokaklarda gezer.
    0
    0
    Yanıtla