SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'72 Çeşit Ürünümüz Var'..

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da bu yıl düzenlenen 2. Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) Malatya Ticaret Borsası ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası,..

Antalya'da bu yıl düzenlenen 2. Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) Malatya Ticaret Borsası ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası stantında bu yıl ilk kez tanıtımına başlanılan kayısı çikolatası büyük ilgi gördü.

Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı'nca düzenlenen 2. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) başladı.

'Sizin oraların nesi meşhur?' sloganıyla bu yıl 2'ncisi düzenlenen YÖREX, Antaya Expo Center'da düzenlen törenle açıldı. 52 ilden 119 standın yer aldığı ve 1 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek fuarın açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptı. Malatya Ticaret Borsası ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri ile açılan Malatya standında, 'gün kurusu kayısı', fuarın gözdesi oldu.

Malatya Ticaret Borsası Başkanvekili Kaya Doğan, "Elma kurusu, gün kurusu kayısı, sarı kayısı ve ceviz gibi 60'a yakın çeşit var. Hepsi ev ürünü. Türkiye'de bir ilk olan döner tatlısı ilk kez bu fuarda sergileniyor. Döner tatlısı, beynin daha düzenli olasını sağlar, stresi azaltır ve kemikleri düzgün yapar" dedi.

Doğan,sözlerine şöyle devam etti:

"72 adet ürünümüz var. Gün kayısı, naturel kayısı, şekerpare kayısı, komposto kayısı, kayısı döner, kayısı sucuğu, kayısı pestili, kayısı çekirdeği, kayısı döner çeşitlerinin yanında, tut kurusu, kayısı çikolata var. Bu yıl ilk kez tanıtımına başladığımız yeni ürünümüz olan kayısı çikolataya büyük bir ilgi var."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız