SON DAKİKA
SON DEPREMLER

72 Günlük Mücadeleyi Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:46
72 Günlük Mücadeleyi Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi binasının uçan çatısının altında kalarak ağır yaralanan Hüseyin Bulut, 72 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Malatya Vergi Dairesi binasının 6 Ocak 2015 tarihinde fırtınadan dolayı uçan çatısının altında kalarak ağır yaralanan 54 yaşındaki Hüseyin Bulut, 72 gün sonra hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Hüseyin Bulut’un, dün hayatını kaybettiği öğrenildi. Bulut’un cenazesi dün şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Malatya Vergi Dairesi yetkilileri de katıldı.

Öte yandan, Hüseyin Bulut’un kardeşi Aysel Bulut, yaşanan olayın bir ihmalkarlık olduğunu ve konuyu yargıya taşıdıklarını söyledi. Yaşanan olay sonrası yetkililerden yeteri kadar destek görmediklerini savunan Bulut, “Yetkililerden kimse ile görüşmedim, kimse de gelmedi. Sürekli hastamın başındaydım, yaklaşık 40 gündür yoğun bakımdaydı. Dün saat 11.00 gibi vefat etti. Cenazeye vergi dairesi yetkilileri geldiler. Diğer yaralılar hakkında fazla bir bilgim yok. Duyumlarıma göre anne, çocuk birtakım beyin travması varmış, kimseyi tanımıyorlarmış. Bu olayı mahkemeye taşıdım, hem suç duyurusunda bulundum, hem de tazminat davası açtım. Orada bir ihmalkarlık var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız