SON DAKİKA
SON DEPREMLER

74 Bin 716 Yolcuya Hizmet Verildi

0
Güncellendi - 2017-06-11 02:01:55
74 Bin 716 Yolcuya Hizmet Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılı Mayıs Ayı Havalimanı İstatistikleri açıklandı. Mayıs ayında Malatya Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği 74 bin 620, dış hat yolcu trafiği 96, toplamda ise 74 bin 716 olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"2017 Yılı Mayıs ayında Malatya Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 579 oldu. Dış hatlar uçak trafiği ise 4 olmak üzere toplamda 583’e ulaştı.

2017 Yılı Mayıs ayında Malatya Havalimanı Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda 558 ton olarak gerçekleşti.

5 Aylık Gerçekleşmeler…

2017 Yılı Mayıs Sonu gerçekleşmelerine göre;

Malatya Havalimanı’ndan; 341.172 yolcu hizmet aldı, hizmet verilen toplam uçak trafiği 2.956’ya, yük (Kargo+Posta+Bagaj) trafiği ise 2.506 tona ulaştı."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali hasanoğlu (6 yıl önce)
    Kardeşim bu haberleri kim yazıyor türkçe bilmiyor mu bunları yazan şahıs kaç kere okudum tamamen farklı anlamlar ve sayılar çıkarıyorum . lütfen haberleri düzgün yazın !!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Arıkan Atila (6 yıl önce)
    Malatya Havalimanı yolcu sayısı çok güzel ama yetkililer hiç bakıyorlarmı. Malatya iline yakışan bir havalimanı varmı acaba bukardar yolcu misafir nasıl bir limana iniyor.
    0
    0
    Yanıtla