SON DAKİKA
SON DEPREMLER

75 Milyon Oy Pusulası Basılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:21
75 Milyon Oy Pusulası Basılacak
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 1 Kasım milletvekili seçimi için toplam 75 milyon 288 bin 955 oy pusulası basılması yönündeki kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 

YSK kararına göre;1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde, yurtiçi için 71 milyon 401 bin 155, yurtdışı temsilcilikleri için 3 milyon 100 bin, gümrükler için 787 bin 800 adet olmak üzere toplam 75 milyon 288 bin 955 oy pusulası basılacak.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde uygulanan Seçim Takvimi gereğince, gümrük kapılarında ve yurtdışı temsilciliklerinde 8 Ekim 2015 tarihinde oy verme işlemleri başlayacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız