SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1194 Su Deposundan 792'si Temizlendi

0
Güncellendi - 2016-11-16 14:59:55
1194 Su Deposundan 792'si Temizlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde sağlıklı, uzun ömürlü ve kesintisiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ile birlikte bakım onarım çalışması yapılan su depolarını inceledi. İlk olarak Venk su deposunu gezen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya il sınırları içinde 1194 su deposunun olduğunu belirtti. Başkanı Ahmet Çakır, depoların onarımı ve teknolojik cihazların kullanılmasıyla birlikte enerji tasarrufu sağlandığını kaydederek, “İçme suyu depolarının mevcut pompaları ile mekanik ekipmanların ve depoların genel bakım ve onarımının yanı sıra dış cephe ve çevre düzenlemesi yapılarak, vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz içme suyu imkanı sağlandı. Malatya genelinde 1194 adet içmesuyu depomuz var. Bunların tamamında MASKİ sorumlu. 2015 ve 2016 yılı içinde 792 adet içmesuyu deposu temizlendi. 36 adet deponun ise bakım onarımı gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra 12 adet terfi binasının bakımı yapıldı. Çalışmalar yapılırken, depo sahası düzenlendi. Depoya giden yolların bakımı yapıldı. Depo önü kilit taşları ile döşendi. Hava bacalarının temizliği yapıldı. Eski malzemelerin tamamı depo sahasından uzaklaştırıldı. Depo içleri dezenfekte edilerek sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu. Vatandaşlarımızın sağlıklı, uzun ömürlü ve kesintisiz su hizmeti alabilmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bülten    

sudeposu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • m.m.yilmaz (7 yıl önce)
    HASTANELER BU PİS SULARDAN HASTA OLAN İNSANLARLA DOLU , MALATYA'NIN GÜZELİM SUYUNU LAĞAM SUYUNA ÇEVİRDİNİZ ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 yıl önce)
    Güzelim Malatya'nın doğal kaynak suyunu berbat ettiler. Sokakları rant için kaza kaza kanalizasyon suları içme sularına karıştı. 3 aydır çeşmeden su içemiyorum çevremde çeşmeden su içip ishal olan, karın ağrısı çeken, ateşi çıkıp titreyen birçok insan tanıyorum. Temmuz ayından bu yana hastane kayıtlarına baksanız zaten sorunun ciddiyetini anlarsınız. Verdikleri sağlıksız hizmet yetmiyormuş gibi suyun fiyatı kadar da vergi, bakım, iletim vb. ücret alıyorlar. MASKİ de naylon kurum olduğunu gösterdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • f4444 (7 yıl önce)
    sularımız pis akıyor beledıye uyuyor gıdın hastaneler bakın herkes suda mıkrop kapmıs mıdesı bulanıyor
    0
    0
    Yanıtla