SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7'nci Çalıştay Hekimhan'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:29
7'nci Çalıştay Hekimhan'da
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından Malatya ilçelerinin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyeli ve sorunları ile proje tekliflerinin ele alındığı çalıştayların 7'ncisi Hekimhan'da gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak BİLSAM'dan yayınlanan basın bülteni şöyle:

"BİLSAM, tarafından gerçekleştirilen çalıştaya, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, Hekimhan Belediye Başkanı M. Sait Özoğlu, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları,  BİLSAM üyelerinden İlhami Polat, İl genel meclis ve ilçe belediye meclis üyeleri,  Hekimhan İlçesinin  kamu, özel sektör ve sivil  toplum kurumlarının temsilci ve şube müdürleri olmak üzere yaklaşık 40 kişi katıldı. Çalıştay, Hekimhan’ın tarihi yapılarından Taşhan’da yapıldı. Selamlama konuşmaları yapan ilçe kaymakam ve belediye başkanı böyle bir çalışmadan dolayı BİLSAM ‘a teşekkür ederken, ilçemiz içinde çok faydalı bir çalışma olacağını kaydetti.

İlçe Çalıştayları Proje Koordinatörü Mikail Özkaya proje hakkında bilgi verdikten sonra programın moderatörlüğünü yapan Prof. Dr. İbrahim Gezer, bütün katılımcılara teşekkür ettikten sonra BİLSAM’ın forum tarzı çalışmalarından bahsederek, bu çalışmalarla sorunları tespit etmek  var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak ve böylece kurumlarımıza yardımcı olmak istediklerini belirtti. Malatya için gerçekleştirilen “Malatya Vizyon 2023” raporundan sonra ilçeleri gündeme aldıklarını ifade etti.

Çalıştay’da sırasıyla Durum Tespiti ve Analizi, Hekimhan ile ilgili temel veriler, Hekimhan’ın Stratejik Özellikleri, Sorunlar, Hekimhan için proje önerileri ve ilçe vizyonu çalışıldı. Yürütme Kurulunun BİLSAM üyelerinden Ersin Başaran, İsa Akgül, Mikail Özkaya ve Murat Aşan,  tarafından oluşturulduğu çalıştay yaklaşık 4 saat sürdü."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız