SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"7'si Karmaya Seçildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:59:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda geleceğin yıldızları yetişiyor. 

Atatürk Anadolu Kız Lisesi'nde faaliyetlerini sürdüren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, yaz çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu antrenörü Bayram Acar, basketbol okullarına yoğun bir ilginin olduğunu belirtti.

12 Dev Adam Basketbol okulunun 12 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Acar, “12 Dev Adam Basketbol okulları 2002 yılında tüm Türkiye’de basketbol faaliyetlerine başladı. 2002 yılından bu yana Malatya'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 Dev Basketbol okulları bulunduğu illerde kendi ilindeki alt yapıya önem veren çok güzel bir organizasyondur. Bizde bu organizasyonda görev yapıyoruz. Yaz idmanları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bayan ve erkek öğrencilerden oluşmak üzere çalışmalarımız ve kayıtlarımız devam ediyor. Basketbol çalışmak ve öğrenmek isteyen gençlerimiz varsa, mutlaka bizimle tanışmalıdır. Önümüzdeki sezon kulüplerimizin alt yapısına çeşitli kategoride ve çeşitli yaş grubunda çocuklar yetiştireceğiz. Bu konudaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Acar, Afyonkarahisar'da yapılacak olan 12 DABO Yaz Okulları Kampına katılacaklarını kaydederek, şunları söyledi: "Önümüzde Afyonkarahisar'da yapılacak olan yaz kampı var. Bu kampların en önemli özelliği yaklaşık 50 civarında antrenör görev yapıyor. Türkiye’nin her yerinden seçilmiş olarak gelen örgenciler, bu kamplarda yazın kendi yaptığı çalışmaların yanı sıra bu kamplardaki çalışmalara ayak uydurup çalışmalara katılıyor. Bu sadece 12 Dev Adam Basketbol okullarına ait bir kamptır. Dışarıdan bir öğrenci alınmıyor. Katılacağımız sayı şuan da belli değil. 5 ila 10 sporcu arasında değişiyor. Biz gittiğimiz her organizasyonda mümkün olduğu kadar tüm öğrencilerimizi götürmeye çalışıyoruz. Bazen aynı örgenci birkaç organizasyona da katılabiliyor. Bu o çocukların gelişimi adına çok önemlidir. Afyon’dan sonrada İstanbul’da eylül ya da ekim ayı gibi yıldızlar şenliği olacak. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz."

Kuşadası'nda yapılan 12 DABO Türkiye Şampiyonası'nda Malatyalı sporcuların iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Acar, "10 gün önce Kuşadası'ndaydık. Türkiye Şampiyonasına gittik. Malatya’dan götürdüğümüz 12 sporcudan 7 tanesi doğu güneydoğu karmasına seçildi. Her bölgenin en iyileri seçildi. Bizde 7 tana verdik bu karmaya. Bu sporcularımızdan 2 bayan ve 3 erkek sporcumuz kendi yaş grubunda Old Starlarına seçildiler. Bizim için çok önemliydi. Hem sporcularımız kendilerini gösterme imkanı buldular hem de çocuklarımızın maç tecrübeleri arttı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız