SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8.5 Kilometrelik Yol Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:33
8.5 Kilometrelik Yol Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanşehir ilçesinde birinci etap çalışmaları kapsamında bugüne kadar 19 bölgede yol yapım, genişletme ve asfaltlama yapıldığı, ilçeye bağlı Eskiköy mahallesinin 8.5 kilometre uzunluğundaki yolunu da asfaltlandığı bildirildi. 

Doğanşehir ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Eskiköy Mahallesi yolu aynı zamanda 9 yerleşim yerinin de ulaşımını sağlıyor. 7 metre genişliğindeki yolda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, şarampol temizliği, viraj düzeltmeleri, kısmi asfalt kaplamaları ve yama çalışmaları yaptı. 

Doğanşehir – Malatya karayoluna bağlanan yolu baştan sona sathi kaplama asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bazı virajları sıcak asfalt ile kaplarken, asfaltlama çalışmalarında 55 ton emisyon kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Eskiköy Mahallesi Muhtarı Mehmet  “Kış ayları bölgemizde çok çetin geçti. Haliyle de yollarımız bozuldu. Yolumuz 9 mezranın ulaşımını sağlıyor.  Sağolsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri çağrılarımıza kulak verip yolumuzda incelemeler yaptılar. Hava şartlarının en uygun olduğu zamanda da yolumuzu yapmaya başladılar. Yolumuzun yapılmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün büyük emekleri var. Eskiköy mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız