SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'8 Ambulans Bağışı Bekliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:11
'8 Ambulans Bağışı Bekliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Doktor Nail Umay, “İhtiyacımız olan sekiz ambulansı, hayırsever işadamlarından temin etmek istiyoruz” dedi. 

İl Sağlık Müdürü Doktor Nail Umay, yaptığı açıklamada, 2014 öncesi 26  adet 112 istasyonu olduğunu belirterek "2014 yılı başlarında Pütürge İlçesi Pazarcık köyünde, Kuluncak İlçesi, Hekimhan ve Doğanşehir İlçesi Erkenek’e bir istasyon açarak, mart ayı sonu itibariyle istasyon sayımızı 31’e yükselttik” dedi.

Umay, yıl sonu itibariyle ambulans sayısını 35’e çıkarmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu: “Bu konuda ihtiyacımız olan ambulans sayısı 8. Hem bakanlığımız hem hayırseverlerden bağış yoluyla en azından 5 ambulans daha temin ederek, eskiyen ambulansların yerine de yeni ambulanslar takviye yapmak istiyoruz.” 

İhtiyaç olan 8 ambulansı, hayırsever iş adamlarından temin etmek istediklerini anlatan Umay, “Bu konuda Sağlık Bakanlığımızın bir çalışması var. Ambulans alıp Sağlık Bakanlığımıza hibe eden işadamlarımızın ismi, veya anne ve babasının ismi o ambulansa veriliyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız