SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Arsayla İlgili İhale Yapılamadı

0
Güncellendi - 2018-09-29 02:08:42
8 Arsayla İlgili İhale Yapılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı Bahçebaşı- Orduzu Pınarbaşı mevkiindeki 5, Yeşiltepe’deki 3 arsaya talip çıkmadı. Bu arada, Tecde’de bulunan 3 arsanın ihaleyle satışı ise yapıldı.

8 ARSA İÇİN BAŞVURU YOK..

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, toplam muhammen bedelleri 24 milyon TL olan Bahçebaşı- Orduzu Pınarbaşı’ndaki 5 ve Yeşiltepe’deki 3 arsasının Perşembe günkü ihalesine başvuran olmadı.

İhale Komisyonu,14.30'da başlayan gereken ihalede arsalara talip çıkmadığını bir tutanakla saptadı.

8 arsayla ilgili yeni bir ihale düzenlenmesi bekleniyor.

TECDE’DEKİ ARSALAR

Öte yandan, Tecde mevkiindeki 3 arsanın ihalesi ise gerçekleştirildi. 129 bin TL bedelle ihaleye çıkarılan arsaya Hasan Kahraman 130 bin TL teklif verdi. 129 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan bir diğer arsaya yine Hasan Kahraman 143 bin TL teklif etti. 130 bin TL muhammen bedelli arsaya ise Fisun Aydoğan Dayan 132 bin TL teklif etti. İhale komisyonunun teklifleri değerlendireceği ve uygun görülürse ihalenin sonuçlandırılacağı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız