SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Askere Tahliye

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:54:42
8 Askere Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yürütürken intihar ettiği öne sürülen Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nun telefonlarının yasa dışı dinlendiği iddiasına ilişkin tutuklanan eski Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Yazıcı'nın da aralarında bulunduğu 1'i emekli, 7'si muvazzaf asker 8 kişi, tahliye edildi. 

Malatya E Tipi Cezaevi ve Askeri Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanıkların, tutukluluk süresini değerlendiren Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Albay Turhan Yazıcı ve diğer 7 sanığın tahliyesine karar verdi. Yapılan yazışmaların ardından sanıkların cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi. 

Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yaptığı 1994 yılında, lojmanında intihar ettiği iddia edilen Albay Kazım Çillioğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nun telefonlarının yasa dışı dinlendiği iddiasına ilişkin aralarında Albay Turhan Yazıcı'nın da bulunduğu 1'i emekli, 7'si muvazzaf asker 8 kişi, ''terör örgütüne üye olmak'', ''sahte belge tanzim etmek'' ve ''haberleşme gizliliğinin ihlali'' suçlamalarıyla 20 Nisan'da tutuklanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız