SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8. Bölge Hakem Kurulu Üyesi Oldu

0
Güncellendi - 2016-08-29 17:35:40
8. Bölge Hakem Kurulu Üyesi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Klasman Gözlemcisi Ömer Karaca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyeliğine getirildi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu ve yönetimi, Türk hakemliğinin gelişmesi için bir çalışma başlattı ve bölgesel hakem kurullarında yeni isimler göreve getirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun yeni yapılanması sonucu Türkiye 8 bölgeye ayrılmış ve Malatya 8.Bölgede yer almıştı. 8. Bölge olan Malatya’nın başına eski hakem Serdar Tatlı getirilirken, Malatyalı Klasman Gözlemcisi Ömer Karaca (fotoğrafta soldaki) ise 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi oldu. Karaca; Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Elazığ illerinin sorumluluğunu üstlenecek.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak, “Merkez Hakem Kurulu’nun yeni yapılanması sonucu 8. Bölge Bölgesel Hakem Kuruluna ilimiz klasman gözlemcisi olan ve bir önceki dönemde de aynı görevi üstlenen Ömer Kara atanmıştır. Malatya hakem camiası olarak kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız