SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"8 Final Maçı Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:51
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kaleciler Vedat Kapurtu ile Erşen Çilingir, kalan 8 haftada istedikleri sonuçları alacaklarına inandıklarını söylediler. 

Yeni Malatyaspor, Play-Off iddiasını sürdürmek için İnegölspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Pazar günü deplasmanda Bursa temsilcisi İnegölspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, bu maçtan 3 puanla ayrılıp, hem rakibiyle arasındaki puan farkını açmak hem de Play-Off iddiasını güçlendirmek istiyor.

Yeni Malatyaspor takım kaptanı ve kalecisi Vedat Kapurtu, "İstemediğimiz kötü sonuçlar aldık. Onun üzerine teknik heyette değişiklik oldu. Takım olarak zor bir sürece giriyoruz. Onun için herkesin desteğine ihtiyacımız var. 8 final maçı oynayacağız. Yukarıyı yakalayabiliriz. Eğer yukarıyı yakalayamazsak, Play-Off şansımız var. Bu takım geçtiğimiz sezonda Play-Off oynadı. Tecrübeli bir takımız. İyi bir takımız. Ama öncelikli hedefimiz kalan 8 maçımızı kazanmak. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maçları tek tek değerlendireceğiz" dedi.

"ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ"

İnegölspor deplasmanından 3 puanla dönerek, ligde çıkış yakalamak istediklerini ifade eden tecrübeli kaleci, "Motivasyonumuzu bozmamalıyız. Tabi motivasyonumuzu üst düzeye çıkarmak için yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. Takım olarak şu anda bir sıkıntımız yok. İhtiyacımız bir galibiyet. İnşallah İnegölspor karşısında istediğimiz galibiyeti alıp, sahamızda Dardanelspor maçını da kazanarak, çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

"ŞANSIZ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK"

Kaleci Erşen Çilingir, ligde şansız puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "Kalan 8 haftada elimizden geleni yaparak, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Şu ana kadar kötü sonuçlar aldık. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle bu noktadayız. Hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Arkadaşlarımız elinden gelen gayreti gösteriyor ama bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle iç sahada şansız puan kayıpları yaşadık" ifadelerini kullandı.

"ZORLU BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Çilingir, İnegölspor maçını kazanıp Play-Off iddialarını güçlendirmek istediklerini ifade ederek, "İnegölspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. 8 haftalık periyodun ilk maçını İnegölspor ile deplasmanda oynayacağız. Tabi İnegölspor bizim rakibimiz durumunda. Ligde hemen alt sıramızda yer alıyorlar. Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp, rakibimizi alt sırada bırakmak istiyoruz. Kötü bir sonuçta yer değiştirebiliriz. O yüzden İnegölspor deplasmanından mutlak 3 puanla dönmemiz gerekiyor. En kötüsü beraberlikle ayrılıp, rakibimizin üstümüze çıkmasını engellemeliyiz" şeklinde konuştu.

Erşen, teknik direktör Cafer Aydın ile birlikte iyi bir hava yakalamak istediklerini dile getirerek, "Önümüzde 8 maç ve alınabilecek 24 puan var. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Tabi şampiyonluk olmazsa, Play-Off şansımız var. İnşallah yeni hocamız takımımıza ayrı bir hava getirir. İkinci yarı deplasmanlarda istediğimiz sonuçları alamadık. İlk yarıda yaşamadığımız sorunları yaşıyoruz. Her takımın bizim için ayrı bir yeri var. İnegölspor'un daha ayrı bir yeri var. Deplasmana gideceğiz. Ama bunun üstesinden gelebilecek bir takımız. Oradan alacağımız 3 puanla önümüz açılacaktır. Alınacak galibiyet moral ve motivasyonumuzu artıracaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız