SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Futbolcuyla Sözleşme

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:11
8 Futbolcuyla Sözleşme
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım dış transferde şuana kadar 8 oyuncuya imza attırdı. İç transfer çalışmalarını noktalayan Yeni Malatyaspor, Yasin Palaz’ın sözleşmesini uzatırken, Cihan Yeşilırmak ve Emrah Ekmekçi ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Bonservisi Boluspor’da bulunan Gökhan Sinanoğlu’nun bonservis sorununu halletmesi halinde takımda kalacağı belirtilirken, defans oyuncusu Ercan Ünal’ın da yönetimden kendisine gelen teklifleri değerlendirmek üzere süre istediği kaydedildi. Ünal’ın kabul etmesi halinde takımla sözleşmesini uzatacağı bildirildi. Öte yandan 2011-2012 sezonunun son haftasında profesyonel lisans yapılan Mert Ali Turgut’un iyi bir teklif gelmesi halinde kiralanacağı gelen haberler arasında. Yine altyapıdan alınan kaleci Mesut ile Burak’ın Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek olan kamp programında yer alacakları, bu oyuncuların profesyonel takımla birlikte antrenmanlara çıkacakları belirtildi. İç transferi noktalayan ve sadece 2 oyuncudan haber bekleyen sarı-kırmızılı takım, dış transferde ise imzaları birer birer attırmaya devam ediyor. Dış transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör Gürses Kılıç’ın hazırladığı listeye göre hareket eden yönetim, prensipte anlaştığı futbolcularla sözleşme imzalıyor.
 
Yeni Malatyaspor dış transferde ilk olarak Konya Torku Şekerspor’dan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Görür’ü renklerine bağlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip daha sonra Bozüyükspor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut’u kadrosuna dahil etti. Yeni Malatyaspor, orta sahasını güçlendirme adına Şanlıurfaspor’dan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya’yı da renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı takım kaleci açığını ise Şanlıurfaspor’dan alınan Ziya Aydın ile kapattı. Yeni Malatyaspor, sol kanat mevkii için Eyüpspor’dan Halil Çelik’i renklerine bağlarken, takımı uzun zamandır gündeminde bulunan orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir’de kadroya dahil edildi. Özellikle bütün liglerden futbolcu arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı takım son olarak Giresunspor’dan sağ bek oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ile Göztepespor’dan forvet oyuncusu Türker Demirhan’ı renklerine bağladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız