SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 8 zanlının yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği elemanlarının çalışması sonucu, F.D, K.Ş, M.M.Ş ve U.Y yakalandı. M.M.Ş ve U.Y isimli zanlıların, yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi. Yapılan tahkikatta, zanlıların 4 otodan hırsızlık ve 4 de ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri ileri sürüldü.

Bu arada, İstiklal Mahallesi'ndeki bir işyerinden sigara ve muhtelif eşyalar çaldıkları ileri sürülen E.D, O.F.Y, T.Ş ve H.İ.Ö de yakalandı.

Polis tarafından çalınan eşyalar ele geçirilirken, zanlıların gözaltına alındıkları ve adliyeye çıkarılacakları kaydedildi.

İŞYERİNDE YAKALANDI AMA..
Diğer yandan, 02.00 sıralarında Yenihamam Mahallesi Akpınar Caddesi’nde iki şahsın işyeri kilitlerini kontrol ettikleri ihbarı üzerine giden polis ekipleri, 34 yaşındaki H.A.’ya ait işyerinin kilidinin kırılmış olduğunu gördü. İşyeri içerisine giren polisler 25 yaşındaki A.Z. adlı şahsı yakaladılar. Aynı caddede bulunan M.Y.’ye ait işyerinde hırsızlık yapıldığı, T.Ö.’ye ait işyerine ise zarar verildiği saptanırken, hırsızlık suçlamasıyla adliyeye verilen A.Z. serbest bırakıldı.

CÜZDANI DÜŞÜRDÜ..
22.00 sıralarında Paşaköşkü Mahallesi’ndeki 74 yaşındaki A.E. adlı şahsa ait evin balkonundan iki şahsın atlayarak kaçtıkları, hırsız olabilecekleri yolunda ihbar üzerine giden ve çevreyi araştıran polis, 1 adet cüzdan buldu. Cüzdanın içerisinde F.D. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı ile bu cüzdandaki fotoğrafın yapıştırıldığı 21 yaşındaki M.N.D. adlı şahsa ait ehliyet bulundu. M.N.D., polise verdiği ifadede ehliyetini kaybettiğini ve yerel gazeteye ilan verdiğini belirtirken, polis sahte kimlik de kullandığı belirlenen F.D. adlı zanlıyı arıyor.

ALTIN VE PARA ÇALINDI..
Bu arada Özalper Mahallesi 1. Cadde’de oturan 26 yaşındaki R.A. polise başvurarak, 17.00 sıralarında evine geldiğinde, yatak odasını dağınık vaziyette bulduğunu, bu odanın pencere kanadının sert bir cisimle zorlanarak açılmış olduğunu gördüğünü, evden 4 bin 800 lira para, 1 altın bilezik ve 3 pantolonunun çalındığını saptadığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız