SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 İlde Seçim Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı, 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde alınacak güvenlik önlemlerini masaya yatırmak üzere 8 ilde bölge toplantısı düzenleyecek.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 Temmuz Pazar günü yapılacak seçimlerin huzur ve güven içinde yapılması, seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası valilikler tarafından alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla Diyarbakır, Samsun, Erzurum, Trabzon, Adana, İstanbul, İzmir ve Ankara illerinde 'Seçim Güvenliği Bölge Toplantıları' düzenlenecek.

İçişleri Bakanı Osman Güneş'in başkanlığındaki ilk toplantı Perşembe günü Diyarbakır'da yapılacak. Toplantıya Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Batman, Şırnak valilerinin yanı sıra il jandarma komutanları, il emniyet müdürleri ve İçişleri Bakanlığı üst düzey yetkilileri ile Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız