SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8. İsim Prof.Dr. Keleş

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde rektör adaylık sıralamasının belirleneceği 18 Haziran'daki oylamadan önce aday adaylığını açıklayan 8'inci isim, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. İbrahim Keleş (fotoğraftaki) oldu.

Prof.Dr. Ergün Ekinci, Prof.Dr. Mehmet Demircan, Prof.Dr. Erkan Pehlivan, Prof.Dr. Cemil Çelik, Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Prof.Dr. Mehmet Özcan Ersoy ve Prof.Dr. Ramazan Özdemir'den sonra Prof.Dr. Keleş'in aday olduğuna ilişkin açıklaması İnönü Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde yeraldı.

1958 Malatya doğumlu olan Prof.Dr. Keleş'in; ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya'da tamamladığı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni 1982 yılında bitirdiği, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji dallarında ihtisasını yaptığı, halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yaptığı ve evli olduğu bildirildi.

İnönü Üniversitesi'nin rektör aday adaylarının yeraldığı bölümde Prof.Dr. Keleş'e ilişkin özgeçmiş ve seçim bildirgesi "kopyalanmayacak" şekilde yeralırken, seçim bildirgesinin "İnsan odaklı, Demokrat, Adil, Dinamik, Güçlü Üniversite" sloganıyla başlaması dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız