SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Kaza Kurbanı Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Sivas yolunda, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak direğe çarpıp devrilen minibüste 3'ü çocuk olmak üzere yaşamını yitiren 8 kişi toprağa verildi.

Malatya-Sivas Karayolu'nda dün meydana gelen trafik kazasında 8 kişi ölmüş, 30 kişi de yaralanmıştı. Kazada ölenlerden 3'ü çocuk 7 kişi için Pazar günü saat 10.30'da Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda cenaze namazı kılınırken, Sabiha Sayın, ailesinden geleceklerin olması nedeniyle morgda bekletilmişti.

Sabiha Sayın'ın cenaze namazının da, Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda kılınıp burada toprağa verildiği öğrenildi. Sabiha Sayın'ın Merkez Sütlüce Köyü'nde oturduğu ve taziye evinin Sütlüce Köyü olduğu bildirildi.

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'ndaki cenaze namazına, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, bazı belediye başkanları, sivil toplum örgütü ve mesleki teşekkül başkanları ile ölenlerin yakınları katıldı.

Ölenlerin yakınları cenazeler yıkanırken ve cenaze namazı sırasında feryat ederken, baygınlık geçirenlere 112 ambulans görevlileri müdahale etti. Ayşe ve Neriman Can isimli kardeşlerin ağabeyi Bayram Can ise, tabuta sarılıp, "Kardeşlerim siz okuyacaktınız, doktor olacaktınız" diye feryat etti.

Cenaze namazının kılınmasından sonra, Ali Ercan'ın cenazesi Merkez Samanköy, Yusuf ve Melisa Şengör'ün cenazesi Merkez Orduzu Beldesi, Esma Kurtuluş'un cenazesi Merkez Sütlüce Köyü, Ayşe ve Neriman Can'ın cenazeleri Bostanbaşı beldesi ve Türkan Yazıcı'nın da Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi. Sabiha Sayın'ın cenazesinin de Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda bekletildiği, il dışından yakınlarının beklendiği belirtildi.

Diğer yandan, Merkez Beydağı Beldesi'nden Merkez Sütlüce Köyü'ne nişandan dönerken minibüsün kaza yaptığı ve kazadan birkaç dakika önce minibüsün radarda hız sınırını aşması nedeniyle ceza kesildiği öğrenildi. Düğün evi cenaze evine dönerken, sürücü Ramazan Yıldırım'ın da yaralı ve hastanede tedavi altında olduğu ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Kazada ölen Sabiha Sayın'ın iki çocuğunun kazada yaralandığı ve Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

17 KİŞİLİK MİNİBÜSTE 38 KİŞİ!..
Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında Sivas yolu Güntaş Fabrikası yakınlarında, kınadan dönenleri taşıyan ve 17 kişilik olmasına rağmen içerisinde 38 yolcunun bulunduğu belirlenen Ramazan Yıldırım yönetimindeki 44 LS 496 plakalı minibüs, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu kontroldan çıkarak şarampola yuvarlanmıştı. Kazada 8 kişi ölmüş, 30 kişi de yaralanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız