SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Mart'ta Bayanlara Bedava

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, 8 Mart Pazartesi günü Malatya’daki belediye bünyesinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarında bayanlara ücretsiz hizmet verileceği bildirildi.

Belediyenin daha önceki yıllarda başlattığı uygulamanın bu yıl da yapılacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “8 Mart Dünya Kadınlar günü olan 8 Mart Pazartesi günü bayanlarımız belediye toplu taşıma araçlarından gün boyu ücretsiz faydalanacaktır. Bu vesile ile bütün bayanlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum”dedi.

ÇAKIR’IN MESAJI..
Toplumun mihenk taşı kadınlarımızın, her türlü takdire layık olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mesajında şunları söyledi:

“Şefkatin, hoşgörünün, merhametin ifadesi kadınlarımız, ev hayatında olduğu kadar iş hayatında da başarılı olmaktadırlar. Ancak, her türlü takdire layık olan kadınlarımız bugün dahi bazı toplumlarda maalesef hak ettikleri değeri görmemektedirler.

Bugün kadınımızın üstüne düşen sorumluluklar daha da artmıştır. Ulu önder M.Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Dünyada hiç bir milletin kadını "Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Kadını kadar emek verdim," diyemez… Zaman ilerledikçe, ilim geliştikçe, medeniyet dev adımlarıyla yürüdükçe; hayatın, asrın bugünkü gereklerine göre evlat yetiştirmenin güçlüklerini biliyoruz. Anaların bugünkü evlatlarına vereceği terbiye, eski devirlerdeki gibi basit değildir. Gerekli özellikleri taşıyan evlat yetiştirmek, pek çok özelliği şahıslarında taşımalarına bağlıdır. Bu sebeple kadınlarımız, hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli, daha bilgin olmaya mecburdurlar.

Toplumumuzun mihenk taşı kadınlarımıza en büyük değeri veren Dinimiz İslam ise, kadın ile erkeği ayırt etmemiştir. Sevgili Peygamberimiz “Cennet anaların ayağı altındadır” şeklinde buyurarak Cennete ulaşma yollarından birinin anneye itaat, hürmet ve hayır dualarını almakta olduğunu beyan etmişlerdir…

Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız