SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Projeye TÜBİTAK Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:25
8 Projeye TÜBİTAK Desteği
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde 8 projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmesi kararlaştırıldı. 

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada “TÜBİTAK, ARDEB 1001, 1005 ve 3501 sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu sonuçlara göre, proje yürütücülüğünü Üniversitemiz öğretim elemanlarının yaptığı toplam 8 proje için de desteklenme kararı çıktığı öğrenildi. ARDEB tarafından yapılan değerlendirmenin ardından 1001, 1005 ve 3501 Programlarının 2014 Mart dönemi sonuçları TÜBİTAK’ın resmi web sayfasında açıklandı.

TÜBİTAK’ın resmi web sayfasında, panel değerlendirme süreci olumlu sonuçlanan, mali ilkeler ve benzeri konularda değerlendirilmesine geçilen projelerin yürütücüleri ve bağlı bulundukları kurumlar liste halinde verildi” denildi.

Yapılan açıklamaya göre, panel ortak raporlarına en geç iki hafta içerisinde http://pys.tubitak.gov.tr adresinden ulaşılabileceği, projeleri desteklenmesine karar verilen proje önerisi sahiplerinin panel raporu kendilerine ulaştıktan sonra bir hafta içerisinde, proje önerisinde talep edilen bütçeye göre, TÜBİTAK Bütçe Tablosunu doldurmaları ve http://pys.tubitak.gov.tr adresinden sisteme yüklemeleri gerekiyor.

Açıklamada, "Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında 2014 yılı 1. döneminde önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen öğretim elemanlarımızı kutluyor ve başarılarının devam etmesini diliyoruz” denildi.

Projelerinin desteklenmesine karar verilen proje yürütücüsü öğretim elemanları şunlar:

Ali Keleş (Diş Hekimliği Fakültesi), Mehmet Ali Aksan (Fen-Edebiyat Fakültesi), Mehmet Salih Mamiş (Mühendislik Fakültesi), Meral Arslan Malkoç (Diş Hekimliği Fakültesi), Orhan Gündüz (Battalgazi Meslek Yüksekokulu), Suat Canbazoğlu (Mühendislik Fakültesi), Taşkın Yıldırım (Eğitim Fakültesi), Ümit Yolcu (Diş Hekimliği Fakültesi).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız