SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"8 Şubat'a Kadar Oylanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin prestij projelerinden olan Seyir Kulesi projesi, Yeşilyurt Belediyesi Proje Birimi tarafından hazırlanan 11 farklı eser ile MalatyaPark AVM'de kurulan stant ve Yeşilyurt Belediyesi Resmi Sitesinde yapılan anketle Yeşilyurtluların beğenisine sunuldu. 8 Şubat pazar günü sonlanacak oylamaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Yeşilyurt Belediyesi Proje Koordinasyon Birimi mimarları tarafından oluşturulan 11 Seyir Kulesi tasarımı halk tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle böyle projelerin, halkın görüşü alınarak oluşturulma çabası, halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Bu kapsamda değerlendirmelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Murat Türksoy, "Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat beyin seçimler öncesinde kamuoyuna deklare etmiş olduğu projelerden biri Proje Koordinasyon Birimi'nin oluşturulmasıydı. Proje Koordinasyon Birimi oluşturuldu. Bundan sonra, Yeşilyurt Belediyesi'nin vizyon projeleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri'yle ilgili değişik projeler, kurum bünyesinde yapılacak çalışmalarla yürütülecek. Yeşilyurt Belediyesi Proje Koordinasyon Birimi'nin "Seyir Kulesi" ilgili çalışmalarını kamuoyunun taktirine ve beğenisine sunmak için bir anket düzenlemiş bulunuyoruz. Yapılan bu çalışmayı, Yeşilyurt Belediyesi'nin katılımcı bir anlayış tarzını benimsemesi, vatandaşların hoşlarına giden projelere kendi fikirlerini katmak açısından önemli buluyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız 11 ayrı tasarım oluşturdular. Hem geleneksel hem modern tarzda yapılmış ve gerçekten Yeşilyurt'un kent kimliğine bir katkı sağlayacak olan önemli projeler olarak görüyoruz. Vatandaşlarımızın katılımını ve gösterilen ilgiyi sevinçle karşılıyoruz. Bu anlamda oldukça yoğun bir katılım var. Bu konudaki çalışmalarımız hafta sonu Pazar gününe kadar devam edecek. Daha sonra oylamalar belediyemiz tarafından değerlendirilecek. Biz vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyor, bu ilginin hafta sonuna kadar da devam etmesini bekliyoruz. Bundan sonraki tüm çalışmalarımızı Yeşilyurt Belediyesi'nin katılımcı anlayışıyla halkımızın görüşlerini alarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız