SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Takım Play-Off Oynayacak

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde grup mücadelesi sona erdi. Şampiyonluk ve küme düşmeme için play-off maçları oynayacak takımlar belli oldu. 4 takım şampiyonluk, 4 takım da küme düşmeme mücadelesi yapacaklar.

1.Amatör Küme’de grup mücadelesinde son hafta karşılaşmaları Pazar günü oynandı. Son hafta karşılaşmaların da şu sonuçlar alındı.

* A GRUBU
Malatyagücü-Hekimhan Bld.: 0-0
Demirspor-Telekomspor: 3-0
M.İdmanyurdu-İl Özel İdare : 0-3
Yeşilyurtspor-İpekyolu Bld.: 2-3 (Fotoğraf bu maçtan)
* B GRUBU
Battalgazi Bld.- Orduzuspor: 4-2
Sanayispor-Tecdespor: 5-1
Tekspor-Akçadağ Bld.: 2-1
Sıtmapınarıspor-Adafı Kartalspor: 1-2

PLAY-OFF'A KALANLAR..
Bu sonuçların ardından ilimizi 3. Lige Terfi Grup Şampiyonasında temsil edecek olan 2 takımın belirleneceği play-off’ta mücadele etme hakkını A Grubu’nda Malatyagücü ve Hekimhan Belediyespor, B Grubu’nda ise Battalgazi Belediyespor ile Sıtmapınarıspor takımları kazandı.

Bu 4 takımlar tek devreli lig usulüne göre yapılacak olan karşılaşmaların ardından ilk 2 sırayı almaları halinde ilimizi temsil etme hakkını kazanacaklar.

Öte yandan lig mücadelesinin ardından, 2.Amatör Küme’ye düşecek takımların belirleneceği Klasman Grubu’nda da mücadele edecek takımlar belirlendi.

A Grubu’nda ligi son 2 sırada Telekomspor ile M.İdmanyurdu, B Grubu’nda ise Tekspor ile Tecdespor takımları klasman mücadelese yapacaklar. Tek devreli lig usulüne göre yapılacak karşılaşmaların sonunda 3 ve 4. sırayı alacak takımlar 2. Amatör Küme’ye düşecekler.

GENÇLER LİGİ
Bu arada B-Gençler Ligi’ne de devam edildi. Alınan toplu sonuçlar şöyle:

Fenerspor-İl Özel İdare : 2-0
Galataspor- Sıtmapınarıspor: 3-4
Sanayispor- Tekspor: 3-1
Malatyagücü-Malatyaspor: 0-3
Sancaktarspor- M.İdmanyurdu: 0-1
Demirspor- Telekomspor: 0-1
Orduzuspor-Yeşilyurtspor: 3-1

BAYANLAR LİGİNDE..
TFF Bayanlar 2. Futbol Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takımı, Play-off'larda mücadele etmek için büyük avantaj elde etti
Adana İdmanyurduspor'u sahasında konuk eden Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takımı, Melek'in attığı golle 1-1 berabere kalarak grubunda haftayı ikinci sırada tamamladı.

Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takımı Antrenörü Ahmet Özelçi, maçın büyük bölümünde üstün bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Kendi sahamızda iyi bir mücadele ortaya koyduk. Eksiklerimize rağmen iyi oynadığımız maçta son dakikalarda şansız bir gol yedik. Şuanda 11 puan ile ikinci sırada bulunuyoruz. Bu haftayı bay geçeceğiz. Mersin Gençlerbirliği ile oynayacağımız maç sonrası play off maçlarına hazırlanacağız" dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız