SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Valiye Zırhlı Cip

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:43
8 Valiye Zırhlı Cip
A- A+ PAYLAŞ

 PKK’nın son dönemde bölgede artan eylemlerinin ardından Van’ın da aralarında bulunduğu kritik bölgelerdeki 8 ilin valisine zırhlı, mayına karşı dayanıklı Mercedes G500 cipler tahsis edildi.

Bölgede artan terör olaylarına karşı yürütülen operasyonlar devam ederken, valilerin can güvenlikleri için de önlemler artırıldı. Kritik bölgede bulunan Van, Batman, Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Hakkari, Tunceli ve Bingöl Valilerinin emrine tamamı zırhlı cipler gönderildi. Başta mayın olmak üzere saldırılara karşı dayanıklı olan Mercedes G500 cipi Van’da Vali Münir Karaloğlu kullanmaya başladı.

Geçen hafta içerisinde SODES Fuar açılışı için Malatya'ya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da, Bingöl Valisinin 0024 bakan plakası takılan zırhlı cipi ile Bingöl'e gitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız