SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Bayana Bakıcı Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da uygulanan Berrak Sevgi Projesi kapsamında 80 bayana, çocuk, hasta ve yaşlı bakıcılığı sertifikası verildi.

İl Özel İdaresi'nin Avrupa Birliği (AB) hibe destekli Berrak Sevgi Projesi çocuk, hasta ve yaşlı bakıcılığı kursu sonrasında, Kongre ve Kültür Merkezi'nde sertifika töreni düzenlendi. Törene, Vali Ulvi Saran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Murat Türksoy, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof.Dr. Ünsal Özgen, Kültür ve Turizm Müdürü Bahaddin Kabahasanoğlu, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü ve Proje Sorumlusu Haluk Şener, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Berrak Sevgi Projesi'nin tanıtıldığı sinevizyon gösterisinden sonra kürsüye gelip konuşan Vali Ulvi Saran, "Çocuk, hasta ve yaşlılar bakım ve himayeye muhtaçtır. İş gücü dışındaki bayanların kurs görerek elde ettikleri beceri ile çocuk, hasta ve yaşlılar bakımını yapacaklar" diyerek, eğitimli iş gücüne sahip olunmasının iftihar kaynağı olduğunu vurguladı.

İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü ve Proje Sorumlusu Haluk Şener ise, bir yıldan beri devam eden 40 çocuk bakımı ve 40 da hasta ve yaşlı bakım elemanına kurs verildiğini belirtip, kursun önemini anlattı.

Konuşmalardan sonra yetkililer, Berrak Sevgi Projesi kapsamında çocuk, hasta ve yaşlı bakıcılığı kursunu tamamlayanlara sertifikalarını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız