SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Firmanın Katılımıyla Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:00
80 Firmanın Katılımıyla Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen Malatya 3. Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF), Belediye hizmet binası yanında düzenlenen törenle açıldı. Mehter Takımı konseriyle başlayan törene Malatya Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, bazı daire müdürleri, belde belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, şirket genel müdürleri, muhtar dernek başkanları ile bazı oda, vakıf, dernek başkanları katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inşaat sektörünün Malatya’da son dönemde gelişip modernleştiğini belirterek, “İnşaattaki gelişmeleri Malatya’nın çok yakından takip ettiğini biliyoruz. Hem inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirmek hem de sektördeki gelişmeyi ve yenilikleri de halkımızla buluşturmak amacıyla Yapı ve Dekorasyon Fuarımızın üçüncüsünü düzenliyoruz” dedi.  

Fuara yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Çakır, şöyle konuştu:

“İhtisas fuarlarına en güzel örnek teşkil eden Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nın, aynı zamanda ilimizin ve bölgemizin ekonomik kalkınması anlamında çok büyük katkılarının olacağına inanıyorum. İl içinden 73, il dışından 7 firma olmak üzere toplamda 80 firma fuarımıza katılıyor. Fuara, mimarlık hizmetlerinden taahhütlere, doğalgazdan aydınlatmasına, mobilyasından çelik kapılarına, yalıtıma kadar inşaat sektörünün her alanından katılımcı var. Firmalarımız burada tanıtımlarını, yeni gelişmeleri sergileyecekler. Fuarımızın verimli geçmesini diliyorum. Katılan firmalarımıza başarılar diliyorum. İnşallah fuarımız amacına ulaşır. Katılımcılara bir kez daha hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum.”

Malatya Valisi Vasip Şahin ise fuarın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, “Güzel bir fuar. Sadece Malatya değil Malatya dışından da bir çok katılımcı var. İnşallah onlar için de halkımız için de bereketli olur. Sektöre de bir katkı, bir ivme kazandırır” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesildi ve protokol üyeleri tarafından stantlar gezildi.

3. Yapı ve Dekorasyon Fuarı, 16 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında açık kalacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız