SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"80 Futbolcu İsmi Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:53:50
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, transfer çalışmalarını kamp başlamadan bitirmek istediklerini söyledi.
  
İç transferde son sözü teknik direktör Gürses Kılıç’ın söyleyeceğini belirten Barman, şuanda takımda gidecek ve kalacak futbolcuların belli olduğunu kaydetti. 
  
Barman, iç transferde futbolcularla görüşmelerin büyük oranda gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, “İç transferde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık. Futbolcu arkadaşlarımızla görüşmelerimizi bitirme aşmasına geldik. İç transferde şuan için hiçbir sıkıntımız yok. Kalacak ve gidecek oyuncular belirlendi. Ancak teknik direktörümüz bu noktada son kararını verecek. 6-7 futbolcu kadroda kalacak. Bu sayı 10’u bulmaz” diye konuştu. 
  
Dış transferde ligi iyi bilen kaliteli futbolcuları kadrolarına katmak istediklerini ifade eden Barman, “Dış transferde Bank Asya 1. Lig’den 80 futbolcunun ismi elimizde bulunuyor. Tabi bütün transferler Bank Asya 1. Lig’den olmayacak. Bize bu ligin futbolcuları da lazım. 2. Ligi iyi bilen, kaliteli oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Bank Asya 1. Lig’den de takımın içine 5-6 takviye yaparsak, ilk 5’e oynayacak bir ekip oluşturabiliriz. Şuanda anlaşmaya yakın olduğumuz 10’a yakın futbolcu var” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız